Viata in cuplu

 In Cuplu si familie

“In intalnirea celor doi, o sfera intalnise o alta sfera. Apropierea lor dezvaluise omul.

Apoi a cazut si prima jumatate a incercat sa compenseze durerea lipindu-se de o alta jumatate fara a reface intregul care era in potential. Durere, despartire, neimplinire. Jumatatea care ai ramas nu poate fi completata decat in intregul din tine. Abia apoi poti sa pasesti spre celalalt, unind toate versurile in actul regasirii.

La inceput femeia sau barbatul vede totul in celalalt, adica ceea ce este el in potential si a fost intru inceput. Nu este o inselaciune, sufletul si spiritul cunosc intregul. Apoi karma este data trupului fizic si mintii si ceea ce alegem sa vedem cu acesti ochi astupati de dorinte pitice este lumescul si perfectibilul din celalalt care nu se potriveste cu ceea ce credem ca meritam.

Cele doua jumatati netrezite purced la drum alcatuind cuplul, o entitate noua in care realitatea intregului apare in momentele de intensitate a iubirii, de flow, de bucurie si daruire, insa dispare ori de cate ori in aceeasi secventa de viata sunt si asteptari, pretentii, atasamente, proiectii.” (Triunghiurile schimbarii, Camelia Radu)

Fii sfera ta, nu cauta intregirea prin sfera altuia!

Recent Posts