Cum ne pregatim pentru venirea copiilor

 In Cuplu si familie

Dragi oameni frumosi,

Pentru ca multi dintre voi mi-ati scris aprecierile si solicitarile voastre de a afla mai multe despre cum sa va pregatiti din punct de vedere spiritual pentru a deveni parinti si pentru a facilita venirea copiilor, iata ca vin in intampinarea voastra cu acest articol, ca o completare la cele discutate in emisiunea Lumea nevazuta, difuzata pe Antena 1, in luna mai 2018.

(vezi https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=abeK6SBoNXw&app=desktop)

Ma adresez aici persoanelor care isi doresc un copil si celor din jurul acestora. Ca o paranteza, as vrea sa precizez ca nu e nimic rau daca nu iti doresti un copil. Daca simti ca e cazul, poti analiza daca e vorba de frici sau pur si simplu nu face parte din misiunea ta in aceasta viata.

Daca simti din tot sufletul sa ai unul sau mai multi copii in aceasta viata, informatiile de mai jos te pot ajuta. De ce ne-am pregati pentru venirea copiilor? Pentru a ne fi mai usor sa ne intelegem pe noi ca parinti si sa ne armonizam cu vibratia lor inalta. Nu e cazul sa privim aceasta pregatire ca pe un efort sau ca pe un sacrificiu.

Fie ca vorbim despre copii indigo, de cristal, stelari, ingeri pe Pamant sau copii de tranzitie, fiecare dintre sufletele care coboara acum vin cu misiuni complexe care cuprind mase de oameni, vin pentru evolutie proprie si pentru ajutorul celorlalti, dezvolta tehnologii uimitoare in toate domeniile si nu in ultimul rand au virtuti bine dezvoltate – iubire, compasiune, vointa, curaj, rabdare, modestie, intelepciune etc..

Pregatirea viitorilor parinti poate fi constienta sau nu. Poate incepe si cu cativa ani inainte de venirea pe lume a sufletelului respectiv. Copilul poate cobori in structurile mamei, chiar dinainte de a ramane insarcinata si ea se poate simti ca “urmarita”. Coboara mai intai in chakrele superioare si apoi, usor, usor pana in chakra 2 unde se formeaza embrionul. Pot veni si temporar pentru un fel de testare si apoi sa plece, fara ca mama sa ramane gravida.

Nimic nu e intamplator. Inainte de intrupare, copiii isi aleg parintii din mai multe cupluri posibile, si, cunoscand firul epic al povestii acestora, ii aleg pe cei mai potriviti pentru experientele necesare lor. Si desigur, si ei sunt cei mai potriviti pentru evolutia parintilor.

Asadar, cum ne pregatim pentru venirea lor…

In primul rand, analizand cu sinceritate daca ni-i dorim sau nu, verificand daca e o simtire a sufletului si nu o presiune a societatii sau a familiei. Mai mult decat atat, e nevoie sa facem loc pentru ei in viata noastra – in program, in ganduri, in emotii.

In al doilea rand, este necesar sa analizam si sa eliberam fricile care ne limiteaza ca parinti – teama de a pierde controlul, teama de schimbarile fizice ale corpului, ingradirea libertatii noastre, teama de instabilitate financiara, teama de boli/malformatii ale copilului, ca nu esti un parinte suficient de bun etc. Aici puteti lucra foarte bine cu energia vantului, cerandu-i ajutorul cand sunteti afara si ii simtiti adierea.

Este momentul, daca nu ati facut asta pana acum, sa aveti contacte sexuale constiente, sa fiti prezenti, sa simtiti energia din interiorul vostru si chiar sa insotiti cu lumina intregul proces al formarii embrionului. Nu planificati contactele sexuale, nu va transformati in mici robotei, lasati-va purtati pe aripi de lumina alaturi de partener si iubiti frumos.

In al treilea rand, vindecati copilaria voastra si copilul interior. Daca simtiti ca inca sunt rani neinchise din propria viata, tratati-le cu multa iubire si compasiune. Nu uitati, copii rezoneaza cu alti copii, asa ca vei atrage un nou suflet raportandu-te la copilul din tine.

Sa nu pierdem din vedere faptul ca si corpul fizic are nevoie de echilibrare. Fie ca alegeti terapia Bowen sau altele precum presopunctura, acupunctura, masaj, oferiti-va timpul necesar de a va reechilibra. In ceea ce priveste alimentatia cautati sa consumati 50% hrana raw si pe cat posibil eliminati carnea de pasari si mamifere din alimentatie. Nu in ultimul rand, conectati-va la Mama – Pamant pentru ca va va ajuta foarte mult – mergeti desculti, conectati-va la munti, rauri, copaci si cereti-le ajutorul si binecuvantarea.

Este important ca sufletele care vin sa se simta binevenite, asa ca vorbiti cu ele in scris sau in interiorul vostru inca dinainte de sarcina. Trimiteti-le imbratisari, iubire, spuneti-le ca sunt asteptate cu sufletul deschis.

Nu uitati de curatari pe neam, pe energia feminina – materna si propria karma pentru venirea copiilor. Uneori blocajele sunt dincolo de noi, de aceasta viata si este nevoie de redresarea echilibrului inainte de venirea sufletelului – copil. Aici va poate fi de mare folos un energoterapeut. In plus, cautati sa onorati energia copiilor prin daruri, donatii, activitati cu copiii din jurul vostru.

Sustineti intregul proces prin locuri, ateliere, experiente si interactiuni cu persoane de vibratie inalte. Lasati deoparte cluburile, locurile zgmotoase, aglomerate si companii neplacute. Puteti sa aduceti beneficii suplimentare prin posturi/meditatie/calatorii initiatice.

Nu amanati considerand ca nu e momentul potrivit, lasati Divinul din voi si Divinul Suprem sa aseze lucrurile.

Renunati la comparatii – Fiecare are propria cale si misiune!

Lasati deoparte cautarile unui model perfect, doar fiti voi insiva!

Eliberati atasamentele fata de sine si fata de copil, de idee etc.

Daca intampini probleme in a ramane insarcinata sau a tine sarcina, vorbeste cu pantecul sau organul care cauzeaza probleme. Sustine prin triada intentie, vizualizare, emotie procesul de formare si prindere al embrionului.

O sa vedeti apoi ca lucrurile se aseaza foarte repede prin anumite semne:

  • copiii din jur roiesc in preajma voastra
  • Schimbari majore de job/cariera/demisii, casa, relatia de cuplu, timp, resurse financiare, fizice, emotionale, mentale, energetice, spirituale
  • mesaje si sincronicitati peste tot in jur
  • vise lucide – mesaje intuitive de la copil
  • Aparitia unei evolutii accelerate
  • Simtirea clara ca “a venit”

In concluzie, priviti in profunzimea sufletului pentru a afla raspunsul pentru voi si actionati in consecinta!

Recent Posts