Noii copii

 In Cuplu si familie

De cativa ani continua sa se intrupeze pe Pamant sufletele inaltate. Ele vin cu intentia de a ne ajuta sa crestem vibrational la nivelul intregii omeniri. Chiar daca inainte de nastere stau foarte aproape de parintii lor, pregatindu-i si ajutandu-i sa se echilibreze, in momentul in care coboara pe Pamant resimt diferit vibratia de aici. Nu e deloc usor sa fii intr-un corp fizic cand ai o vibratie atat de inalta. Uneori, pentru ei corpul poate fi o limitare. Ei stiu dinainte cum va fi, dar abia cand se intrupeaza traiesc senzatiile efective. Isi pun multe intrebari inca din perioada intrauterina – de tipul: de ce oamenii consuma carne? De ce poarta haine? De ce isi creeaza suferinta? De ce refuza comunicarea cu entitatile de lumina? etc. Si de regula aceste intrebari sunt adresate parintilor si de multe ori nu sunt auziti. Fiti cu bagare de seama fata de intrebarile lor.

Primitii cu bratele deschise inca dinainte de a afla de sarcina sau cel putin cand aflati. Au nevoie sa se simta bineveniti. Renuntati la ganduri de avort sau griji ca nu veti avea cu ce ii creste. Copiii vin cu propriile resurse si cu daruri pentru voi. Lasati aceste probleme in grija Divinitatii pentru ca chiar nu sunt niste probleme reale. Traiti prezentul si bucuria de a-i avea. Redeveniti mai deggraba din nou copil, nu va stresati ca nu stiti sau ca nu sunteti un parinte bun.

Alegeti sa va eliberati si sa-i eliberati de constrangeri si sabloane. Lasati deoparte atatea analize medicale din timpul sarcinii si dupa. Nu-i mai diagnosticati cu tot felul de boli, doar pentru ca sunt diferiti de voi si nu stiti in ce categorie sa-i incadrati. Nu-i mai cresteti dupa carti, ci dupa intuitie. Ascultati-va inima. Acum avem multa informatie la dispozitie, insa ea necesita triere. Raportati-va la propriul copil, nu la copilul care ati fost voi, incercand sa vindecati ranile voastre prin el, pentru ca o sa sfarsiti prin a-i neglija propriile nevoi.

Nu-i indopati cu carne, suplimenti doar ca sa atinga greutatea optima. Nu-i lasati sa planga in speranta ca nu vor fi rasfatati. Tineti-i in brate, managaiati-i, ocrotiti-i. Jucati-va cu ei, nu va pierdeti ore in sir in bucatarie straduindu-va sa ii oferiti cele mai bune retete. Reteta iubirii este cea mai usoara si la indemana. O sa ziceti?! Dar ce, se hraneste cu iubire?! Iar raspunsul este da si este o crestere armonioasa 🙂

Mai mult decat atat, nu-i spulberati copilului comunicarea cu ingerasii, cu Mos Craciun, cu gnomii, pitici si zanute doar pentru ca voi nu le vedeti si nu credeti in ei. Mai degraba dati-va voie sa credeti si voi, urmariti-l, observati-l si invatati cum se face. Invatati, dragi parinti de la copii vostri pentru ca sunt niste minuni care aduc si ne aduc extrem de multa bucurie. Logica lor o bate pe a noastra, intelepciunea lor este superioara noua si iubirea de care sunt capabili este nelimitata.

Primiti cu bratele deschise noii copii pentru ca ei sunt maestri, iara noi – discipolii.

Recent Posts