Lucrul cu feminitatea

 In Echilibrare si vindecare

Mi se pare uimitor cum de fiecare data cand eu lucrez cu mine pe o anumita tema vin apoi si persoane la terapie fix pentru aceeasi chestiune, poate cu mici diferente. Acest lucru nu-mi dovedeste decat ca am mai asezat un segment din sfera mea interioara si ca pot oferi mai departe din constientizarile, trairile si intelepciunea dobandite.

La fel s-a intamplat cu energia feminina pe care am ales sa lucrez constiincios in ultimele 3 saptamani. Simteam de mult timp aceasta chemare, vazand aceasta energie ca schioapta uneori in mine si se oglindeste si in familia mea. Indiferent de gen, fiecare dintre noi purtam in interiorul nostru si avem nevoie sa onoram energia feminina si virtutile sale. Avem nevoie de compasiune, de blandete, de mangaiere, de senzualitate, de ocrotire materna si de cuibul nostru.

Pentru cele care simt ca Divinul feminin din voi are nevoie sa fie onorat, va recomand urmatoarele:

  1. Verificati momentul intruparii voastre pe pamant in aceasta viata – daca ati acceptat corpul feminin si daca si familia voastra l-a acceptat. Daca simtiti ca nu, trimiteti lumina momentului nasterii voastre si dati-va voie sa va acceptati corpul de femeie aici si acum.
  2. Priviti in familia voastra restransa si in neamul vostru. Cum simtiti energia feminina din neam? Exista multa suferinta, sacrificiu, tristete? Cereti ajutor divin catre marii dezlegatori precum Sfantul Vasile cel Mare si chemati la nivel de suflet – mama, sora, bunica, strabunica etc pentru a le dezlega de aceste poveri.
  3. Renuntati la control. Dati-va jos de pe cai si predati haturile partenerului vostru sau daca sunteti singure, predati-le pur si simplu Universului. Reveniti la a fi femeie si nu barbat. Lasati-l pe el sa ia deciziile, sa sustina familia si sa reprezinte puterea. Reveniti la virtutile feminine prin smerenia si rugaciune.

Aleg acum si aici sa vindec femeia din mine si ma deschid catre Divinul feminin!

Asa sa fie!

Multumim, multumim, multumim!

 

Recent Posts