Exercitiu pentru Curățarea Corpului energetic

 In Echilibrare si vindecare

Pe lângă corpul nostru fizic, mai avem alte 4 corpuri, subtile: corpul energetic, corpul emotional, corpul mental și corpul spiritual.

Corpul energetic este alcătuit în principal de sistemul celor 7 chakre dispuse de-a lungul coloanei vertebrale și din chakrele secundare de la nivelul întregului corp. Acestea sunt direct conectate la corpul fizic.

Fără un minim de echilibru la nivelul corpului fizic e destul de greu să lucrați în mod profund la nivelul corpului energetic. Zilele trecute am scris despre cum puteți avea grijă de corpul vostru fizic. Aici găsiți detaliile:  https://petaledecer.ro/cum-ingrijim-corpul-fizic/

Ca să puteți curăța și echilibra cu ușurință sistemul principal al celor 7 chakre, vă invit să realizați următorul exercițiu:

Pas 1: Creați prin intenție și cu ajutor divin o sferă de lumină pentru fiecare chakră în parte pentru curățarea acesteia și pe inspir duceți această sferă la nivelul chakrei pentru care ați creat-o, pe expir lăsați sfera de lumină să curețe. Alocați apoi câteva respirații complete pentru echilibrarea fiecărei chakre.

Pas 2. Reluați procesul pentru fiecare din cele 7 chakre, așa cum sunt descrise și poziționate în imaginea alăturată.

Pas 3. Conectați-vă la Mama Pământ și cu ajutor acesteia și cu ajutor divin, puneți intenția de a vă alinia chakrele între ele, pentru a funcționa optim, ca un întreg.

În programul online Călătorie inițiatică în corpurile subtile, alături de Roxana Susca, lucrăm cu toate corpurile noastre, tocmai pentru a atinge echilibrul interior și a găsi răspunsurile în noi pentru starea noastră de bine. Programul începe pe 24 februarie și constă în 5 întâlniri live a câte 2h30minute fiecare, câte una pe săptămână și teme de lucru între sesiuni care să vă sprijine în atingerea celor mai bune rezultate. Pentru mai multe detalii accesați https://roxana.susca.life/fr-corpurile-subtile-s01/?fbclid=IwAR1Y6WR6p-lg6y_S6tbbLSvM-fYu8VcxMLPipz67grNauHtKPAtxqF6RjGQ

În următorul articol îmi propun să vă vorbesc despre cum să limpezim corpul nostru emoțional.

Să vă fie cu folos!

Cu drag,

Florina Cochină

Sursă foto: Internet

Recent Posts