Dumnezeu te iubeste

 In Echilibrare si vindecare

Aud si simt foarte des ca oamenii sunt suparati pe Dumnezeu si Univers pentru ceea ce traiesc, pentru experientele lor. Isi doresc sa simta iubirea, compasiunea si indrumarea divina, doar ca pare ca sunt pedepsiti pentru ca nimic din toate acestea nu ajung la ei. Ba din contra, sufera de boli, traiesc in tristete si experimenteaza situatii critice de tot felul. Privesc in jurul lor si ii invidiaza pe cei care parca sunt mereu fericiti, traiesc armonia pe toate planurile si experientele lor sunt atat de frumoase…

Pe langa faptul ca sustin cu tarie ca noi ne creeam realitatea prin gandurile, proiectiilor si emotiile noastre, mi-e clar ca ne alegem anumite teme de invatare dinainte de intrupare. Cand ajungem aici pe Pamant, in functie de evolutia noastra, traim acele experiente la o anumita intensitate astfel incat sa ne atingem scopul, si anume – intelegerea temei propuse. Va spun aceasta din propria experienta – sunt anumite teme pe care avem nevoie sa le traim sub forma de experienta ca sa le intelegem, ca sa le asimilam in profunzime si nu, nu suntem pedepsiti. E alegerea noastra si intensitatea experientei e cea de care avem nevoie.

In tot acest timp, Dumnezeu ne inconjoara cu iubire si compasiune. Ne indruma la tot pasul, insa noi suntem cei care suntem indarjiti si ancorati in emotii pitice si nu ii auzim Vocea. Sau, de asemenea, se poate intampla sa ii auzim indrumarea, sa ii cerem sfatul in anumite privinte, sa primim clar mesajul si cu toate acestea, sa actionam manati de ego-ul nostru. Si chiar si atunci, Divinitatea ne sustine, ne mangaie si ne iubeste. Auzi parca: “Nu e cazul sa te biciuiesti, e in regula. Iarta-te, pentru ca Eu deja te-am iertat. ”

Da-ti voie sa constientizezi si tu ca Dumnezeu te iubeste si ca indiferent ce faci, ce gandesti sau ce simti, acest lucru nu se va schimba. Asa ca, atunci cand simti ca lucrurile nu se aseaza cum vrei tu, priveste mai degraba in interiorul tau. Nu zic ca e cazul sa te invinuiesti, sa te impovarezi cu alte sentimente de vinovatie, ci mai degraba sa cauti adevarata sursa a provocarilor tale si sa o eliberezi in lumina.

Hai, da-ti voie sa te iubesti si vei simti si Iubirea Divina! 🙂

 

 

Recent Posts