A doua sansa

 In Cuplu si familie

M-a surprins de curand povestea unei persoane foarte dragi mie, care prin credinta ei, a primit a doua sansa. Si culmea, m-a facut prin impartasirea experientei ei sa inteleg atat de multe lucruri… Sunt convinsa ca pentru fiecare dintre voi v-a avea un alt ecou, asa ca va las pe fiecare sa luati de aici ceea ce aveti nevoie.

“Aseara a venit la mine un inger!
Nu dormeam, ma bagasem in pat cu spatele la fetita mea si eram invelita cu pilota. Am simtit cum cineva mi-a pus mana pe umar, apasat ca si cum ar spune: Sunt aici, intoarce-te!
M-am speriat, nu voiam sa ma intorc! Apoi m-am gandit la copilul meu – daca pateste ceva!?! M-am gandit sa ma intorc. Trebuia sa ma asigur ca nu e nimeni si … nu era!
M-am culcat la loc in aceeasi pozitie. Am simtit din nou acelasi lucru, dar de o intensitate mai mica. Nu m-am mai intors, mi-am zis ca totul e in mintea mea si m-am culcat!
S-a trezit apoi si fetita mea. Eu incercam sa imi explic ce a fost. Stiu sigur ca a fost un inger! mi-am zis. O sa incerc sa citesc mai mult despre ei.
Nu ma lua somnul si am inceput sa butonez televizorul ca sa gasesc ceva la care sa ma uit pana adorm… dau peste o emisiune cu o persoana publica: ascult ce ascult si dintr-o data mi-am dat seama ca am primit mesajul pentru care a venit ingerasul la mine:
“Nu te invinovati pt nimic din ce a fost. Atat ai putut tu ca om in acel moment. O sa ai o perioada mai grea, dar daca accepti si te lasi purtata de voia lui Dumnezeu viata ta se va schimba!”
Atunci am constientizat ca L-am rugat pe Dumnezeu mai demult sa ma lase sa simt si sa constientizez ca ingerul meu este acolo si mi-a ascultat ruga!”

ingeras-159_39141010d1d73b

Povestea este una reala si aceasta persoana se invinovatea foarte mult pentru faptele ei. Dar a primit o a doua sansa si acum a venit catre ea cel de-al doilea copil, acelasi fat la care a renuntat candva.

Asa ca povestea ei m-a facut sa-mi trag propriile concluzii: Cine sunt sunt eu sa nu iert si sa nu o ofer a doua sansa? Cine sunt eu sa judec sau sa stiu mai bine ce lectii au oamenii de invatat si cand? Eu stiu doar ce-i mai bine pentru mine si daca e cineva pe care il pot face sa-si descopere potentialul, aceea sunt eu.

Florina Cochină

Recent Posts