Frumusetea iubirii

 In Cuplu si familie

“Calea iubirii nu este argumentatia subtila,
Ci devastarea.
Pasarile fac cercuri mari pe cer, savurandu-si libertatea.
Cum fac ele acest lucru?
Ele cad,
Si cazand,
Primesc aripi.” (Libertatea este – Brandon Bays)

Frumusetea iubirii sta in abandonul de sine. Abandonandu-te, in timpul caderii, vei simti cum iti cresc aripi si ca poti zbura in voie. Non atasamentul si iubirea neconditionata iti vor aduce mai multe decat orice relatie de dependenta care consideri ca-ti aduce fericirea.
Facem deseori greseala sa credem ca bucuria noastra este in directa legatura cu persoanele sau obiectele din exterior. In felul acesta, proiectiile, asteptarile si nevoile noastre se vor apleca asupra persoanei de langa noi. Crezi ca isi poate asuma cineva aceasta responsabilitate la nesfarsit?!
Faptul ca simtim ca iubim o anumita persoana este de fapt o legatura puternica prin care cei de langa tine declanseaza iubirea de care esti capabil. E ca atunci cand vezi un copil, un pui de animal, un peisaj frumos si te umpli de fericire si iubire. Toate acestea sunt declansatoare ale iubirii de care tu esti capabil.
Te invit asadar sa analizezi relatia ta cu fiecare persoana din jurul tau si sa elimini dependenta ta fata de ele si a lor fata de tine.
Daruieste-te complet si ai sa simti puterea iubirii. Nu poti alege sa daruiesti doar o parte din tine, trebuie sa te expui cu totul. Expunerea si iubirea sunt mana in mana.
Expune-ti mai intai fata de tine tot ceea ce te reprezinta, accepta-te asa cum esti si apoi deschide-te fata de altii. Nu-ti nega emotiile, lasa-te cufundat in ele.

Iubeste profund, iubeste pur si simplu…

Recent Posts