Seara de armonizare cu sunte vindecatoare

 In Ateliere conective

Va invitam sa petreceti alaturi de noi o seara de relaxare si armonizare ajutati de minunatele sunete produse de bolurile de cristal, bolurile tibetane si talgerele tibetane care au efecte benefice multiple asupra fiintei umane.

Sunetul este un instrument de sprijin in vindecare, puternic, divin si minunat. Sunetele sacre vindecatoare sparg structurile moleculare afectate de lipsa de armonie, curatind si armonizand celulele. Prin audieri repetate se produce mai rapid ridicarea frecventei chakrelor, precum si a energiei noastre atomo-moleculare. Aceste vibratii aliniaza campurile subtile, predispun fiinta umana la o stare sporita de concentrare si conectare la eul interior.
Aceste intalniri ne ajuta sa devenim mai calmi, mai relaxati, mai detasati fata de dramele din jurul nostru, mai armonizati la nivelul centrilor energetici si implicit la nivelul corpului fizic, mai toleranti si blanzi cu noi, cat si cu cei din jurul nostru. Ne ajuta sa ne dezvoltam constiinta si sa ne deschidem catre stari si trairi mai rafinate.

Beneficiile resimtite:
– dobandirea relaxarii
– „masajul”suav si armonizarea fiecarei celule organice
– alinarea durerilor, deblocari energetice la nivel fizic
– detensionarea musculara
– cresterea increderii in sine
– cresterea creativitatii si energiei revigorante
– inlocuirea vechilor patternuri la nivel comportamental-emotional
– echilibrarea energetica a chakrelor
– dobandirea unei stari de liniste, echilibru si pace interioara
– diminuarea anxietatii, tensiunii nervoase si agresivitatii
– experiente inedite de apropiere de Divinitate si de autocunoastere la nivel integrator universal
– deschiderea sufleteasca si aprofundarea sensibilitatii

Facilitatori: Ooan Kara – sonoterapeut la Dagoz Sacred Sound si Ariendra Cristina – terapeut holistic (vindecare prin arta si geometrie sacra, bioterapie, voce si limbaj de lumina, regresii in vieti anterioare) si invatator spiritual la Centrul Ariendra-Dagoz Family

Contributia de participare: 50 lei

Cand: 18 octombrie de la ora 20.

Participantii sunt rugati sa poarte haine comode.

Inscrierile
se efectueaza pana la data de 16 octombrie, la email: petale@petaledecer.ro, telefon: 0726.315.734 – Florina, in baza locurilor disponibile (maxim 15 persoane).

Va asteptam cu drag!

Recent Posts