7 pași de redobândire a echilibrului interior

 In Echilibrare si vindecare

De fiecare dată când doriti să accesați o stare pozitiv-benefica, puteți avea în vedere urmatorii pași:

  1. Vă veți așeza într-o poziție cât mai confortabilă, pe un scaun, fotoliu sau în șezut, având coloana vertebrală în poziție verticală. Pentru început, vă veți relaxa fiecare membru și fiecare parte a corpului, astfel încât să nu aveți niciun fel de deviere a atenției către propriul corp.
  2. Aduceți în memorie amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur. Nu contează personajele, poate fi față de partenerul de viață, față de anumite persoane din tinerețe, față de frați, părinți etc.
  3. Aduceți în memorie amintirile în care ați simți cel mai clar îmbrățișarea divină – când ați simțit o stare de fericire și armonie fără a avea aparent legătură cu oamenii, fără să fi câștigat ceva sau care să aibă legătură cu exteriorul. Adesea, aceste momente apar în timpul meditațiilor, în natură, în rugăciuni, sau pur și simplu…
  4. Vizualizați că ați atins deja cel mai mare potențial al vostru, adică ați materializat sinele înalt. După cum se știe, sinele înalt este potențialul cel mai mare pe care îl putem realiza în această viață (iubire, armonie, frumusețe, pace, bucurie, lumină), din toate punctele de vedere (trup, minte și suflet).
  5. Revărsați din inima voastră cele mai pure sentimente de iubire față de toți oamenii, indiferent de rasă, religie, culoarea pielii, nație, etichetă socială etc.
  6. Vizualizați că trăiți deja într-o lume de vis, fără niciun fel de conflict; o lume plină de iubire, pace, armonie.
  7. Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie.

Alocați 1-2 minute pentru fiecare din punctele de mai sus! Parcurgând acești șapte pași, vibrația voastră va crește suficient de mult încât să nu vă afecteze niciun fel de bruiaj sau interferență telepată negativă!

Rămâneți apoi în această stare de înaltă vibrație câteva zeci de secunde, după care vă întoarceți atenția spre zona Anahatei (plexul cardiac). “Priviți” lumina din inima voastră. Lăsați-o să vă inunde toată ființa (cateva minute). Refaceți această conexiune în momentele tensionate/dificile.

Tehnica face parte din ŞCOALA SPIRITUALĂ SOLARIANĂ

Recent Posts