Acordajul cu SASHA – initiere din Africa

 In Initieri

28.12.2014 (3 zile de post pentru descoperire)

Initiere din AFRICA in timpul lucrarii de sustinere a expeditiei din Uganda (Margherita 2015)

Nume: Shat / Saha / SASHA / Sharala

 

!!! sfatuiesc initiatul sa algoritmeze toate energiile/initierile pe care le utilizeaza !!!

 

Elemente si repere:

 • unitati de intelegere si manifestare a virtutilor (Divine)
 • incredere, speranta, credinta in voia Divina
 • bucuria de “a fi” in present => “timpul” devine infinit – nelimitat
 • redescoperirea Maretiei Spiritului si a Unitatii
 • alchimizare/schimbarea trecutului si viitorului (recente/apropiate prezentului) la nivel de perceptie, impact subconstient, intelegere s.a.

 

Conexiuni:

 • cu elementarii Mamei Pamant (ex: blajinii, sanziene/sanzieni, zane/zani s.a.)
 • cu Egregorii Mamei Pamant ce sunt determinati de informatiile/memoria cristalelor/materiei din subsolul respectivei zone geografice
 • cu natura (Imperium Naturae) ce este impartita de C. Linnaeus în trei regnuri: regnul vegetal (plantele și ciupercile), regnul animal (animalele) și regnul mineral (mineralele, toate corpurile naturale nevii)
 • preoti si preotese (entitati de lumina si animale de putere) ce imbratiseaza aceasta energie/initiere

 

Utilitate:

 • curatare, dezlegare, eliberare, purificare, armonizare
 • dedublare, invizibilitate (amprenta energetica), transpunere – schimbarea locatiei

 

Simboluri – utilizate si la transmitere:

 • Cruce “+” (cu laturi egale) intr-un cerc/sfera – pentru binecuvantare (pe cap)
 • Crucea Sf. Andrei “X” intr-un cerc/sfera – pentru dezlegare/eliberare (pe tot corpul)
 • Linii sub forma unui “Z” (foarte arcuit/prelungit) ce se suprapun – pentru conlucrare/colaborare/imbinare si armonizare minte suflet

 

Initierea poate fi folosit prin:

 • intermediul entitatilor de lumina prin chemarea/invocarea acestora
 • canalizarea energiei – fiind un canal de coborare a energiei
 • folosirea directa a energiei (si) prin triadele de genul: informatie-energie-materie si intentie-imagine-emotie

 

Energii percepute:

 • panza matasoasa/diafana cu o culoare roz-purpurie ce coboara din inalt

 

Darurile iti arata utilitatea respectivei energii si cum poate fi folosita – informatie transmisa prin geometrie sacra. Exp.: lance/sulita (directionare/taiere stringuri la distanta), vesminte…

 

Modalitate de integrare (download) accesul la informatie se face pe baza nivelului de constiinta/intelegere/perceptie a initiatului fata de Divinitate (fata de Tot si Toate)…fiind un proces continuu de integrare si crestere. Urcand treptele Adevarului Infinit si Unic vei simti Lumina izvorand din tine.

Se poate preda pe grade de perceptie, pe anumite teme si meditatii.

ia aminte:

Vad Lumina si Lumina ma binecuvanteaza

Urmez Lumina si Lumina imi arata calea

Adevarul este UNUL si vine din Lumina

Sunt tot ceea ce a fost creat vreodata din Lumina

Sunt Lumina

 

NOTA

 

Ficare initiere iti deschid drumul catre ascensiune (exp:Melchizedek, QUAN YIN, SHAMBALLA )

Cantitatea este nesemnificativa in fata simtirii.

Echilibrul si cumpatarea te vor ghida armonios si constient.

Depinde doar de tine cand si cum mergi pe calea Luminii.

Lumina e in Tot si Toate – inclusive in tine.

 

 

De unde este (vechimea) aceasta initiere/de cand/de la cine?

“parte a Principiului Unic în această galaxie. Sunt present pe fiecare planetă locuită, sub diferite forme energetice. Pe planeta voastră am luat o formă energetică mai condensată în urmă cu peste cinci milioane de ani. Acum două milenii şi jumătate, după cum socotiţi voi, şapte unităţi de conştiinţă din această energie s-au desprins pentru a se întrupa şi a da un nou impuls evolutiv civilizaţiei voastre. Una dintre aceste şapte unităţi de conştiinţă s-a întrupat în această zonă geografică. Voi mă cunoaşteţi sub numele avut atunci: Zamolxe.”

“În plus, aveam acum şi informaţia că de fapt Zamolxe a fost întruparea uneia dintre cele şapte unităţi de conştiinţă desprinse. Eram desigur foarte curios să aflu cine anume erau ceilalţi. Nici nu apucasem să pun această întrebare, că mi s-a şi răspuns:

– Numai trei dintre cele şapte unităţi de conştiinţă le cunoaşteţi. În această zonă am fost eu, cunoscut atunci sub numele de Zamolxe; pe teritoriul Chinei actuale am fost cunoscut ca Lao Tze, pe cel al Indiei sub numele de Gautama Siddhartha, numit ulterior Buddha. Dintre celelalte patru unităţi de conştiinţă, două s-au întrupat pe cele două continente americane, una pe teritoriul actualului stat Iran, iar cea de-a şaptea, pe una din insulele arhipelagului numit acum Indonezia.”

din LEGILE LUI ZAMOLXE de Remer Ra

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Sasha_and_Zamani

Sasha si Zamani

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Acest articol are nevoie de citate suplimentare pentru verificare. Vă rugăm să ajute la îmbunătătirea acestui articol prin adăugarea de citate la surse de încredere. Material fără sursă credibilă poate fi contestat si eliminate. (Februarie 2012)

 

Sasha si Zamani sunt două aspecte ale timpului exprimată în unele culturi de Est si Africa Centrală. [Care?] Sasha sunt spirite cunoscute de cineva în viată, în timp ce Zamani sunt spirite care nu sunt cunoscute de nimeni în prezent în viată. Sasha sunt preocupati de, si sunt exprimate ca, în prezent, trecutul recent, iar în viitorul apropiat; în timp ce Zamani este trecut nelimitat. Potential timp este a treia parte a continuumului spatiu-timp în Africa de gândire. Oamenii trebuie să învete din trecut de a actiona cu întelepciune în prezent pentru a crea un viitor bun.

 

Descriere [edit]

Potrivit lui James Loewen în cartea sa situat Profesor mi-a spus: The Departed recent, acesta timp suprapus cu oamenii încă de aici sunt Sasha, vii morti. Ele nu sunt în întregime murit, pentru că ei trăiesc pe în amintirile vii … când ultima persoană să stie un strămos moare, că strămos lasă Sasha pentru Zamani, cei morti. Ca strămosii generalizate, Zamani nu sunt uitate, dar respectat. [1] Loewen citează si parafrazează explicatia de la Africa Religii si Filosofie de John Mbiti. Sasha si Zamani nu sunt etapele de moarte. Acestea sunt cele două etape ontologice (sau dimensiuni) de istorie, în cultură Swahili.

 

În Swahili, cele două dimensiuni de timp se numesc Sasa si Zamani. Ambele au o calitate si cantitate. Oamenii vorbesc despre ele la fel de mare, mic, mic, scurt, lung, etc. în legătură cu un anumit eveniment. Sasha se referă la evenimentele care au avut loc doar sau se desfăsoară în prezent în acest moment sau sunt pe cale să aibă loc în viitorul apropiat. Timp Sasha se poate extinde în viitor pentru aproximativ sase luni sau, cel mult, un an. Timp Zamani se suprapune timp Sasha într-o anumită măsură, în prezent, dar, de asemenea merge înapoi foarte departe în trecut. Se absoarbe, detine, precum si stochează toate evenimentele care au avut loc vreodată. Este mai important decât Sasha, pentru că se întinde la nesfârsit în trecut. Acesta include timpul de mit, atunci când a avut loc in toate povestile de creatie si în cazul în care mari si renumite eroi din trecut a evoluat faptele lor. (Anderson 1986, Mbiti 1994.)

 

Zamani nu se limitează la ceea ce în limba engleză se numeste trecut. … Zamani suprapune cu Sasha si cele două nu sunt separabile. Sasha feed-uri sau dispare în Zamani. Dar, înainte de evenimentele devin încorporată în Zamani, ei trebuie să devină realizate sau actualizat în dimensiunea Sasha. Când acest lucru a avut loc, evenimentele “mutare”, înapoi de la Sasha în Zamani …. Este depozitul finală pentru toate fenomenele si evenimentele, oceanul de timp în care totul devine absorbit într-o realitate care nu este nici după, nici înainte.

 

Din african Religii si Filosofie, de John Mbiti.

 

Deductie personala: ZAMANI = memoriile akashe: Conform principiilor teosofice al caror parinte spiritual este filosoful, esoteristul, artistul si pedagogul de origine austriaca Rudolf Steinermemoria akashica reprezinta un sistem universal care inmagazineaza fidel, ca intr-un fel de biblioteca a destinelor, toate evenimentele petrecute vreodata in acest Univers, orice gand, cuvant si fapta. Amintirile sunt impresionate pe o substanta de natura subtila denumita akasha (sau eter). In misticismul hindus, akasha este considerata principiul primordial al naturii din care celelalte patru principii fundamentale (apa, aerul, focul si pamantul) sunt create. Impreuna, cele cinci principii reprezinta, de asemenea, cele cinci simturi ale fiintei umane.

Se crede despre memoria akashica ca arhiveaza pe “rafturile” ei, in amanunt, trecutul, prezentul si, cred unii, o umbra in plina evolutie a viitorului nu doar al fiecarei persoane, dar al fiecarui graunte de materie. Intelepciunea spirituala antica ne invata ca toata istoria lumii este cumva incifrata intr-o baza de date universala. Timp de mii de ani, oamenii au vorbit si au scris despre aceasta cronica extraordinara. Fiecare cuvant, fiecare fapta, gand si sentiment, inregistrate intr-o arhiva intrinseca de tipare energetice. O arhiva ce ne este potential accesibila. Hinduismul, budismul si chiar Biblia insasi fac referiri la o astfel de memorie akashica sau Carte a Vietii.

Sursa: http://www.descopera.ro/cultura/4911602-memoria-cosmica-totul-despre-orice-a-fost-si-va-sa-fie

 

Cu toate acestea pentru multe triburi amazoniene, uciderea unui jaguar cu nimic altceva decât lancea, se constituia într-unul dintre ritualurile de iniţiere în care un tânăr trebuia să-şi demosntreze bărbăţia şi curajul înainte de a fi considerat bărbat de către membrii tribului său. În această direcţie, tânărul respectiv trebuia să ia parte la o vânătoare de jagurari alături de războnicii-vânători experimentaţi  din propriul trib, înarmat doar cu o lance.

http://www.descopera.ro/natura/12079711-sasha-siemel-omul-care-vana-jaguari-cu-lancea

acordajul-cu-sasha-din-africa

Recommended Posts