Meditatie de grup – Materializarea proiectelor din 2017

 In Ateliere conective

Va invitam la o seara de meditatie in care vom curata si vom inchide restantele anului 2016 si vom intra cu salba de daruri in 2017, trimitand lumina si materializand proiectele noastre. Vom lucra pe mai multe teme, in meditatii scurte, intrepatrunse cu impartasirea experientelor si mesajele entitatilor de lumina.

Multi dintre noi nu suntem constienti de oportunitatile si temele anului 2017, asa ca in primul rand vom cere ghidaj si mesaje pentru calea noastra de lumina. Vom activa fiecaruia ghizii spirituali sau noii ghizi pentru portalul 2017 -2030 in care am intrat, trimitand lumina proiectelor noi activate.

In al doilea rand, vom activa Cupa Sfantului Graal in interiorul nostru pentru a lasa la copt mesajele si misiunea noului an, oferindu-i sustinerea necesara de a inflori la momentul oportun. Vom lucra in triunghiul entitatilor Sfantul Ioan Botezatorul, Melchizedek, Maica Domnului.

In al treilea rand, vom lucra la nivel global intru trimiterea in lumina a sufletelor copiilor avortati in Ramania si sustinerea parintilor pentru a lua cele mai bune decizii in orice moment.

Cu atat mai multi si cu sufletul deschis, cu atat lucrarea va fi mai puternica. Dati-i voie sa va pregateasca pana miercuri, 11 ianuarie, ora 19 cand ne vom intalni cu totii si vom materializa si in plan fizic aceasta lucrare.

Unde: Aleea Postavarul nr 4, Sector 3, Bucuresti.

Cat: Participarea la acest atelier se face pe baza de donatie (fiecare cat simte, cat isi permite).

Va asteptam cu drag,

Florina si Cristian

 

Recent Posts