Constelatii familiale – Trinitatea Mama – Tata – Fiu/Fiica

 In Ateliere conective
Sa incepem anul cum se cuvine, cu asezari si daruri frumoase pentru fiecare!
 
Sambata, 28 ianuarie 2017, incepand cu ora 10, va asteptam la o noua serie de constelatii. Tematica propusa: trinitatea in familie – mama-tata-fiu/fiica divini. Fiecare insa poate alege o tema pentru sine, diferita de cea propusa.
 
Constelatiile familiale reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.
Constelatiile, ca metoda de desfasurare presupun alegerea unei teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce este prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedica sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.
Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.
 
Vom face pauze intre constelatii si pauza de pranz.
 
Facilitatori: Florina si Cristian Cochină – Un cuplu de indrumatori spirituali care lucreaza la randul lor cu alte persoane si cupluri ce cauta desavarsirea spirituala. Au ca experienta curatari si dezlegari energetice, meditatii de grup, scoala de Radiestezie, Scoala Zamolxiana, Sustinatori PSI, cursuri si workshop-uri sustinute de ei, echilibrare energetica individuala etc.
 
Pret: 130 lei/persoana.
Inscrierea se face in baza platii avansului pana la la data de 20 ianuarie.
 
Va asteptam cu drag!
Recent Posts