Portalul Craciunului si al noului an

 In Echilibrare si vindecare

Anul 2016 a fost unul tumultos, cu provocari care s-au transformat in daruri pentru cine si-a dat voie sa le vada frumusetea. Dati-va voie sa manifestati recunostinta si iubire pentru tot si toate din acest an, sa cereti mesaje pe intelesul vostru pentru temele inca restante astfel incat sufletul vostru sa se inalte si sa straluceasca pana la final de an.

Conectati-va la energia postului pana in Poarta Ajunului, intru curatare de energii nebenefice, ale voastre sau preluate de la ceilalti, fara sa manifestati suparare sau critica. Nu uitati ca ceea ce preluati din jur a venit catre voi pentru ca a rezonat cu ceva din interiorul vostru. Cautati  talcul din spatele starilor si experientelor si alchimizati emotiile pitice in energii inalte si inaltatoare.

Luati alaturi de voi generatiile voastre, mosii si stramosii vostri, pentru a-i curata si pe ei, atat cat e permis si ingaduit in voie divina. Multumiti-le pentru tot si toate, oferiti-le sustinere, iubire, recunostinta si spalati-i cu palme luminoase alaturi de entitatile pline de iubire pura.

Intrati in Portalul Craciunului incepand cu Ajunul, curati la trup si suflet, conectati la energia nasterii pruncului Iisus, la energia mamei divine, a Fecioarei Maria si la energia Tatalui ceresc. Activati in interiorul vostru triunghiul Mama – Tata – Fiu/Fiica divin/a, formand trinitatea in sufletele voastre.

In perioada dintre Craciun si Revelion, conturati-va planurile si proiectele voastre pentru 2017 in detaliu, jucandu-va cu detalii, energii frumoase, culori, esente. Puneti-va sufletul in topul listei, ca prioritate numarul 1. Cand sufletul e lasat sa zboare, intreaga noastra fiinta freamata de bucurie, de o bucurie molipsitoare pentru toti cei din jurul nostru.

Treceti prin poarta noului an, lasand energia noului val 2017-2030 sa va inunde, inlocuind orice energie veche si ponosita cu tot ceea ce este nou, frumos, luminos, in armonie cu tot si toate. Acordati atentie interiorului vostru macar cateva minute la trecerea dintre ani si focusati-va pe primele 12 zile din an, echivalentul celor 12 luni, simtind si analizand mesajele primite de la entitatile de lumina si trimitand lumina proiectelor voastre.

Bucurati-va de tot si toate, renasteti, reinnoiti-va, zburati!

Va uram sarbatori frumoase, calde, blande si luminoase si un an binecuvantat!

 

Recent Posts