M-tii Buzaului – Focul Viu – Lacul Vulturilor

 In In tara

O noua calatorie initiatica deschide cerurile in locurile ca de basm din Tara Luanei (M-tii Buzaului), alaturi de sfintii sihastrii ai lui Dumneazeu. In lumina sufletului, mai aproape de Creator, vom vizita locuri binecuvantate prin harul Duhului Sfant al stramosilor nostri dintr-un inceput. Ne propunem ca in fiecare asezare sa ne racordam la energia locului integrand vibratiile inalte, intelesurile subtile si vindecand alte vieti.

Lucrarea va fi intregita si de binecuvantarea Sfantului Ioan Botezatorul ce ne va initia in tainele focului sacru.

Traseu si obiective:

Manastirea Ciolanu – Tabara de sculptura Magura – Focul Viu – Babele de la Ulmet – Asezari rupestre si pesteri din Alunis– Lacul Vulturilor – Vulcanii Noroiosi
Muntii Buzaului 4p

Descriere:

Calatoria incepe in energia rasaritului pregatind si deschizand drumurile alaturi de participanti (6:00).
In drum spre Manastirea Ciolanu vom relua procesul de iertare fata de tot si toate, pentru vindecarea ranilor si eliberarea de poveri.

In aceasta energie noua, cu deschiderea dobandita, vom medita in zona Taberei de sculptura Magura si ne vom conecta cu geometria sacra.

Integrand darurile creatiei – pastrand starea de prezenta – ne vom continua drumul spre Focul Viu si Babele de la Ulmet. Aici ne vom deschide catre energia Mamei Pamant prin meditatie si contemplare.
Seara ne vom caza in Comuna Colti unde vom lucra cu energia asfintitului si a lunii – discutii tematice, ganduri si trairi.

A doua zi, dis-de-dimineata, vom vizita asezarile rupreste din M-tii Buzaului – Tara Luanei. Aceasta zi va fi dedicata lucrului cu energia focului: purificare (trup-minte-suflet), intarire, energizare (proiecte/actiuni) si alchimizare (transformarea aspectelor inferioare).
Seara ne vom intoarce in acelasi loc de cazare/campare unde vom impartasi din trairile de peste zi.
In ultima zi vom vizita Lacul Vulturilor unde vom echilibra energia focului cu energia apei.

In functie de timpul disponibil, in drum spre casa ne vom conecta cu energia pamantului in preajma Vulcanilor Noroiosi.

In timp ce maretul Soare isi trimite ultimele raze binefacatoare, noi ne vom indrepta catre casa pastrand aprins focul sacru ce lumineaza in toate activitatile noastre… slava lui Dumnezeu pentru toate si multumire.

Pret:
200 lei/pers (pentru programul de vindecare, sustinerea energetica si initiere)
Cazare 30 lei/pers/noapte (pensiune fara restaurant / cu bucatarie la comun)
Campare (la cort) 10 lei/pers/noapte
Ghid local – traseu, istorie si legende – intre 20 si 30 lei/ pers
Transportul se face cu masini personale.
Mancarea se va cumpara la comun sau individual.

Facilitatori: Cristian si Florina Cochină – Un cuplu de indrumatori spirituali care lucreaza la randul lor cu alte persoane si cupluri ce cauta desavarsirea spirituala. Au ca experienta curatari si dezlegari energetice, meditatii de grup, scoala de Radiestezie, Scoala Zamolxiana, Sustinatori PSI, cursuri si workshop-uri sustinute de ei, echilibrare energetica individuala etc.

Inscrierea se face in baza platii avansului de 100 lei pana la data de 03.06.2016 si trimiterea unui email de inscriere cu nume complet si numar de telefon la adresa de email: petale@petaledecer.ro.

Va asteptam cu drag!

Recent Posts