Excursie initatica – triunghiul Corbii de Piatra – Cetatuia – Namaiesti

 In Jurnal de calatorie

Ne-am strans un grup de oameni frumosi de 20 persoane + 3 copii si 1 catel. Sambata, 21 mai 2016, dis de dimineata, ne-am intalnit in parcul Garii de Nord unde am deschis drumul pentru aceasta calatorie, prin iertari unii fata de ceilalti si armonizarea grupului.

Prima oprire a fost in Targoviste la Turnul Chindiei unde am lucrat pe conexiunea cu strabunii, primind darurile oferite de acestia.

DSCN3511 DSCN3512

Apoi, continuand drumul nostru catre triunghiul energetic Cetatuia – Namaiesti – Corbii de Piatra, ne-am oprit mai intai la Cetatuia unde lucrand pe conexiunea cu apa a si venit din abundenta prin ploaia torentiala de primavara care ne-a oferit o curatare pe cinste ­čśÇ

DSCN3517 DSCN3519

La Namaiesti am prins slujba pe final, ne-am inchinat la Icoana Maicii Domnului Facatoare de Minuni si ne-am bucurat de energia Locului prin vizitarea Muzeului de Port Popular al manastirii, cu prezentari in rime facute de catre Maica Stareta.

DSCN3525

Dupa, am mers in Campulung sa servim masa. Ne-am amuzat copios sa constatam ca timp de 30 minute a fost pana generala de curent :))
Am mers apoi catre cazarea la pensiune/cort in zona Corbii de Piatra. A fost superb sa ascultam sunetul cascadei si sa admiram cerul plin de stele…

DSCN3533

Duminica am mers la Manastirea Corbii de Piatra, am urcat pe deal si ne-am bucurat de o meditatie linistita.
Am continuat apoi catre Bisericuta cele 7 izvoare de Leac, bucurandu-ne de linistea padurii.

DSCN3539

Am ajuns seara in Bucuresti, bucurosi si impliniti.
Multumim, multumim, multumim!

Recent Posts