Corbii de Piatra – Namaiesti – Cetatuia

 In In tara

CALATORIE INITIATICA SI DE VINDECARE

Corbii de Piatra – Namaiesti – Cetatuia

21-22 mai 2016

 

Prezentare:

O noua calatorie initiatica isi deschide drumurile in triunghiul sacru Corbii de Piatra – Namaiesti – Cetatuia, alaturi de mosii si stramosii acestui neam. Pe energia apei, mai aproape de Mama Pamant, vom vizita locuri incununate de credinta st​r​amosilor nostri a caror datare istorica se pierde in lumina veacurilor. Ne propunem ca in fiecare asezare sa ne racordam la energia locului integrand vibratiile inalte, intelesurile subtile​ si vindecand alte vieti​

Lucrarea va fi intregita si de binecuvantarea Sfantului Ioan Botezatorul ce ne va initia in taina botezului.

 

Traseu si obiective:

Targoviste – Turnul Chindiei – Schitul Cetatuia Negru Voda – Manastirea Namaiesti – Satul Jgheaburi – Corbii de Piatra – Izvoarele de leac de pe „Valea Radului”

 

Descriere:

Calatoria incepe in energia rasaritului pregatind si deschizand drumurile alaturi de participanti (6:00).

In drum spre Targoviste vom relua procesul de iertare fata de tot si toate, pentru vindecarea ranilor si eliberarea poverilor.

In aceasta energie noua, cu deschiderea dobandita, vom medita in Parcul Chindiei si ne vom conecta cu strabunii.

Integrand darurile mosilor si stramosilor – pastrand starea de prezenta – ne vom continua drumul spre Schitul Cetatuia Negru Voda si Manastirea Namaiesti. Aici ne vom deschide catre energia Mamei Pamant prin meditatie, rugaciune si contemplare.

Seara ne vom caza in Satul Jgheaburi (Corbii de Piatra) unde vom lucra cu energia asfintitului si a lunii  – discutii tematice, ganduri si trairi.

A doua zi va fi dedicata lucrului cu energia apei: curatare/purificare, armonizare/echilibrare si in​tieri.

Dupa masa de pranz vom porni spre Izvoarele de leac de pe „Valea Radului” – Sapte Izvoare – unde vom lucra cu aceasta energie noua pe neam si tara.

In timp ce maretul Soare isi trimite ultimele raze binefacatoare, noi ne vom indrepta catre casa pastrand aprins focul sacru ce lumineaza in toate activitatile no​a​stre… slava lui Dumnezeu pentru toate si multumire.

 

Pret:

160 lei/pers (​pentru programul de vindecare si sustinerea energetica)
Cazare 40 lei/pers (pensiune fara restaurant / cu bucatarie comuna) ​/ cazare la cort -10 lei/pers

​Transportul se face cu masini personale.

Mancarea se va cumpara la comun sau individual.

 

Facilitatori: Cristian si Florina Cochină – Un cuplu de indrumatori spirituali care lucreaza la randul lor cu alte persoane si cupluri ce cauta desavarsirea spirituala. Au ca experienta curatari si dezlegari energetice, meditatii de grup, scoala de Radiestezie, Scoala Zamolxiana, Sustinatori PSI, cursuri si workshop-uri sustinute de ei, echilibrare energetica individuala etc.

Inscrierea se face in baza platii avansului de 100 lei pana la data de 08.05.2016 si trimiterea unui email de inscriere cu nume complet si numar de telefon la adresa de email: petale@petaledecer.ro.

Va asteptam cu drag!

Recent Posts