Constelatii Familiale si Meditatia Om – Natura

 In Ateliere conective

In weekendul 6-8 mai va invitam la o noua lucrare de lumina pentru a va redescoperi sinele vostru si potentialul cel mai inalt. Dupa trecerea prin portalul invierii – A Pastelui crestinesc, va asteptam sa vindecati relatiile cu familia, partenerul, prietenii, strabunii si sa eliberati blocajele interioare in cadrul Constelatiilor Familiale (sambata) si apoi sa ne conectam la Natura (Duminica), hranind si vindecand corpul fizic si corpul energetic. 

Constelatii familale (Sambata)

Constelatiile familiale reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.

Constelatiile, ca metoda de desfasurare presupun alegerea unui teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce e prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedica sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.

Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.

Meditatii OM – NATURA – “Mai aproape de Mama Pamant” (Duminica)

Omul face parte din natura si acolo se regaseste. De aceea va propunem o apropiere de la suflet la suflet fata de natura, in simplitatea si frumusetea ei, la casuta, gradina si padurile de la Cornu (langa Campina, judetul Prahova). Aceste iesiri in natura vor fi facute de 1-2 ori/luna, Duminica in ziua dedicata spiritualitatii si sufletului inca din mosi stramosi.

Program:

Vineri seara:

– plecare spre Cornu, cina, foc de tabara, meditatie de creare a conexiunii la nivel de grup

Sambata

Meditatie de conectare cu Mama Pamant si Tatal Cer

Mic dejun

Constelatii familiale – prima parte

Pranz

Constelatii familale – a doua parte

Cina

– Meditatie de eliberare de energii nebenefice si de descarcare de energii benefice

Duminica

Hranirea trupului fizic si energetic cu energia Mamei Pamant – descult prin iarba

Vizitare Manastirea Cornu/Vizita Castelul Iulia Hasdeu

Plimbare in natura, in padure

Meditatie in linistea naturii

Vindecarea ranilor, emotiilor, blocajelor in energia natura cu ajutorul grupului

 

Hrana va fi in mod special naturala, fara pregatire termica – seminte, fructe, legume pe care le vom lua la comun. Cazarea se va face in camere cu 3-6 locuri, baie comuna.

 

PRET: 180 lei/persoana (include doar programul de vindecare si sustinerea energetica).

* Cine doreste poate participa doar la constelatii – sambata (100 lei) sau doar la Meditatia Om – Natura- Duminica (80 lei).

Mancarea o vom cumpara impreuna.

Transportul se face cu masini personale.

Cazarea nu se plateste.

 

Facilitatori: Florina si Cristian Cochină – Un cuplu de indrumatori spirituali care lucreaza la randul lor cu alte persoane si cupluri ce cauta desavarsirea spirituala. Au ca experienta curatari si dezlegari energetice, meditatii de grup, scoala de Radiestezie, Scoala Zamolxiana, Sustinatori PSI, cursuri si workshop-uri sustinute de ei, echilibrare energetica individuala etc.

Inscrierea se face in baza platii avansului de 100 lei pana la data de 30.04.2016 si trimiterea unui email de inscriere cu nume complet si numar de telefon la adresa de email petale@petaledecer.ro.

Va asteptam cu drag!

Recommended Posts