Tabara de ascensionare

 In Ateliere conective, In tara
 1. Ce inseamna ASCENSIONARE?

Ascensiunea incepe atunci cand noi deja incepem sa facem alegeri la nivel de suflet, activand in interiorul nostru forma perfecta de comanda actionata de corpul nostru de lumina. Cu fiecare noua experienta continuam sa activam frecvente inalte ale Sinelui nostru superior. Odata cu inceperea acestui proces, ies la suprafata tot felul de blocaje, limitari, emotii care prin constientizarile noastre sunt eliberate in lumina, iar in locul lor descarcam energii si lumina pura, care la nivel fizic si energetic se transforma in ceea ce noi avem nevoie: curaj, vointa, iubire neconditionata, armonie, bucurie, pace etc.

Odata cu ascensionarea creste si evolutia noastra, capacitatea de a ne exprima in orice plan de constiinta, puterea de materializare, de a simti energiile inalte, de a ne uni cu Dumnezeu, in Impreuna- Una.

 1. Cui se adreseaza TABARA DE ASCENSIONARE?

Oricui isi doreste sa devina mai curat, luminous si liber. Indiferent de varsta, sex, religie sau credinte, poti face schimbari in interiorul tau. Aceste schimbari te ajuta sa te cunosti mai bine, sa ascensionezi spre LUMINA.

LASA-TE CONDUS SPRE LUMINA INTERIOARA!

 1. PROGRAMUL TABAREI

-20.08( SAMBATA)- plecarea spre locatia taberei  –  16.00 CAZARE

-21.08 (DUMINICA )- EXCURSIE IN ZONA – SEARA TERAPIE BARS

-22.08 (LUNI ) – CONSTELATII FAMILIALE

-23.08 (MARTI) – CONSTELATII FAMILIALE

-24.08 ( MIERCURI) – EXCURSIE LA PIETRELE DOAMNEI (MTII. RARAU) –SEARA TERAPIE BOWEN

-25.08 (JOI) – CURS ACORDAJUL IUBIRII – CONEXIUNEA CU STRABUNII

-26.08 (VINERI) – CURS ACORDAJUL IUBIRII – CONEXIUNEA CU STRABUNII

-27.08 (SAMBATA) –EXCURSIE IN ZONA – IMPARTASIREA IMPRESIILOR –MEDITATIE DE MULTUMIRE SI RECUNOSTINTA

-28.08 (DUMINICA) – PLECARE (DUPA MICUL DEJUN)

 1. DESPRE CURSURI SI TERAPII

CONSTELATII FAMILIALE

Constelatiile familiale sunt metode de constientizare, vindecare si evolutie emotionala, energetica si spirituala a relatiilor noastre cu ceilalti, cu sine si cu Divinitatea, la nivel individual si la nivel colectiv.Ne ofera claritate in identificarea blocajelor si emotiilor nebenefice ce se afla in spatele subconstientului.

Este o metoda simpla, flexibila care se adapteaza oricarei teme si moment, ajutandu-ne sa identificam adevarul sufletului si prin cuvintele folosite, sa vindecam trecutul, prezentul si viitorul nostru.

Pe parcursul acestora, participantii isi identifica propriile comportamente si isi vindeca emotii si legaturi si prin rolurile pe care le joaca in constelatiile celorlalti isi ofera vaste informatii si constientizari.

TERAPIA BARS

Aceasta terapie actioneaza prin 32 de bare energetice, asezate pe cap si in jurul capului, locuri unde sunt stocate propriile ganduri, idei, atitudini, decizii, convingeri etc. Aceste bare actioneaza diverse puncte de vindecare, de control, de creativitate, de putere, de regenerare etc.

Prin aceasta metoda eliberam energia solidificata care nu ne mai permite noi informatii, creatii si evolutie, oferindu-ne o viziune clara asupra noastra, asupra a ceea ce ne inconjoara si asupra adevarului suprem.

O sedinta dureaza intre 60-90 minute, timp in care se actionaza asupra celor 32 puncte principale, cam 5 minute pe fiecare punct.

SEDINTA DE TERAPIE BARS VA FI SUSTINUTA DE  PRACTICIAN LAURA DINU.

TERAPIA BOWEN

Aceasta terapie este o tehnica ce activeaza memoriile fiecarei celule si potentialul sau maxim de sanatate, vitalitate si energie. Prin atingerile usoare transmitem corpului mesajul de autovindecare, astfel incat intregul proces are loc din interior spre exterior, fara interventii fortate. Ea lucreaza atat la nivelul sistemului osos cat si la nivel muscular. Este o tehnica terapeutica holistica, astfel incat actionand asupra unui anumit punct, vibratia este transmisa intregului organism intr-o stare de relaxare totala. Este considerata cea mai puternica metoda de vindecare si reechilibrare, iar rezultatele pot fi extraordinare inca de la prima sedinta. Durata unei sedinte este intre 15-60 minute.

SEDINTA DE TERAPIE BOWEN VA FI SUSTINUTA DE  PRACTICIAN FLORINA COCHINĂ.

ACORDAJUL IUBIRII

Acest curs este o experienta unica ce te ajuta sa te descoperi, sa te iubesti, sa te centrezi, sa te acordezi cu iubirea neconditionata, cu iubirea de tot si toate. Ceilalti sunt oglinda pentru tine si astfel reusesti sa te observe pe tine. Starea de constienta este starea pe care ar trebui sa o traim permanent.

Acordajul iubirii ne ajuta prin tehnica de respiratie holotropica, conexiunea cu ceilalti prin priviri, dans, cristale si atingeri vindecatoare sa mentinem aceasta stare de iubire, armonie, calm launtric.
Te invitam sa traiesti constient iubirea de care esti capabil!

Respiratia holotropica, ca tehnica folosita in acest curs, presupune o respiratie accelerata sustinuta de muzica potrivita, conducand pacientului la un nou nivel de constiinta si constientizare.

MEDITATII,  ELIBERARI, INITIERI

Vom sustine in fiecare seara meditatii ghidate, de multumire, de recunostinta  si impartasire a experientelor din ziua respectiva.

INITIERILE se vordesfasura la cerere.

 1. LOCATIA TABEREI

Tabara de ASCENSIONARE se va tine la Pensiunea CABANA  POIANA LUI MACARIE IN VORONET.

Va atasam link-ul pensiunii pentru a vizualiza zona: http://www.cazarevoronet.com/cazare/cabana-poiana-lui-macarie-voronet/

Vom face excursii  la manastirile din MOLDOVA si BUCOVINA (ex: MAN. AGAPIA, MAN. VORONET, MAN.SUCEVITA, MAN. MOLDOVITA, MAN. PUTNA, MAN. VARATEC, MUNTII RARAU – PIETRELE DOAMNEI…ETC)

DE CE BUCOVINA/MOLDOVA?

Pentru ca aici se afla un portal de energie al cunoasterii si intelepciunii mosilor si stramosilor nostri care ne va ajuta in curatarea si reinnoirea relatiei noastre cu strabunii. Folosind in mod benefic darurile neamului nostru, putem sa cream Noul OM, al Noului Pamant si al Noului Cer.

6. COSTURI – 1.500 lei/persoana

 • CAZAREA (2 PERSOANE/CAMERA ) – 350LEI / PERSOANA
 • MASA (PRANZ SI CINA) – 200 LEI/ PERSOANA (PRODUSE OVO-LACTO-VEGETARIENE, PROCURATE DIN ZONA) 
 • PRETUL CURSURILOR – 950 LEI /PERSOANA(CONSTELATII FAMILIALE, ACORDAJUL IUBIRII, TERAPIE BARS, TERAPIE BOWEN, MEDITATII, INITIERI, ELIBERARI, GHIDAJ SI SUSTINERE ENERGETICA PENTRU EXCURSII)COPII NU PLATESC CAZARE + TRANSPORT !!!!

  TRANSPORTUL NU ESTE INCLUS IN PRET !!!

  VOM MERGE CU MASINILE PERSONALE !!!!

  AVANSUL PENTRU REZERVAREA LOCULUI IN TABARA ESTE DE 400 LEI  PANA PE 31.03.2016 (DACA TE RAZGANDESTI, ADUCI INLOCUITOR SI PRIMESTI AVANSUL INAPOI…..FARA INLOCUITOR AVANSUL NU SE RETURNEAZA)

  DIFERENTA SE ACHITA (CUM POTI SA-TI FIE CAT MAI CONFORTABIL FINANCIAR) –PANA PE 01.08.2016.

  NUMARUL DE LOCURI ESTE DE MINIM 12 PERSOANE -MAX.15 PERSOANE (PRIMUL VENIT SI ACHITAT- PRIMUL REZERVAT..:))))

  FACILITATORII / INDRUMATORII acestei tabere sunt:

  LAURA DINU – facilitator. Cu o experienta de cativa ani in curatari energetice, dezlegari, ateliere conective, constelatii sistemice si familiale, Impleteste diverse tehnici de curatare si vindecare, cum ar fi: Theta Healing, cristaloterapie, Bars, initieri, respiratie holotropica, radiestezie,  citiri energetice.

  Florina si Cristian Cochină –facilitatori. Un cuplu de lucratori cu lumina care lucreaza la randul lor cu alte persoane si cupluri ce cauta desavarsirea spirituala. Au ca experienta curatari si dezlegari energetice, meditatii de grup, scoala de Radiestezie, Scoala Zamolxiana, Sustinatori PSI.

Recent Posts