Dezlegari de legaturi, promisiuni, juraminte

 In Echilibrare si vindecare

Suntem de putine ori constienti de ceea ce rostim, darmite de ceea ce gandim… Acolo unde ne e gandul, acolo ne e si energia. Materializarea realitatii noastre se face prin gand, cuvant, imagine. Cand apare capcana?! Cand ne cream singuri legaturi puternice de care nu ne mai putem elibera, cand facem promisiuni care nu se mai aplica prezentului si cand juramintele sunt mai puternice decat noi.  Ce e mai interesant e cand eliberezi tot ce ai construit nebenefic tie in aceasta viata si totusi simti ca mai ai de curatat. Atunci e momentul sa-ti “arunci o privire” si catre vietile anterioare.

Sa nu uitam insa, ca ceea ce omul face, tot omul poate desface. Dumnezeu ne-a insufletit cu aceeasi energie si forta ca a Lui asa ca prin intentie si noi alegeri putem sa ne eliberam de orice energie invechita, nebenefica si legaturi de tot felul. Ce e important de facut dupa este sa mentinem aceste alegeri si sa credem in divinul din noi.

Nu uitati ca in locul fiecarei energii nebenefice pe care o eliberati, sa descarcati direct de la sursa o noua energie benefica voua pentru ca orice gol din noi si din Univers este umplut, asa ca mai bine sa-l umplem cu ceea ce noi ne dorim. Cand nu gasiti definitia corecta, alegeti sa descarcati iubirea neconditionata si sa cereti ca ea sa ia forma energiei de care voi aveti nevoie in structurile voastre.

Descarcati impreuna cu energia noua si conceptul ei, ca un fel de instructiuni de folosire si definitie ca altfel nu prea veti stii ce sa faceti cu ea. Poate parea ciudat sa vorbim asa despre energie, insa credeti-ma ca si acest domeniu e la fel de simplu ca oricare altul. Universul ca un intreg functioneaza in baza principiului simplitatii.

Pentru inceput va poate ajuta aceata meditatie ghidata, realizata de noi, impreuna cu un grup de 10-12 persoane. Daca simtiti ca aveti nevoie de ajutor, dati-ne de stire.

 

Recent Posts