Cand si cum oferim ajutorul energetic

 In Echilibrare si vindecare

Dragi oameni frumosi, stiu ca ati simtit de multe ori neputinta cand i-ati vazut suferind pe cei din jurul vostru. Oricat ne-am dori sa putem ajuta pe toata lumea, nu putem face asta decat daca ei ne permit.

Ce puteti face?! Vorbiti cu ei la nivel de suflet, pregatiti discutia fizica cu ei in meditatii si rugaciuni si abia cand ii simtiti pregatiti, vorbiti cu ei fata in fata. Daca simtiti ca inca nu sunt pregatiti, ca ale voastre cuvinte sunt oprite de mintea si de ego-ul lor, continuati sa va rugati pentru sufletele lor, trimitandu-le lumina, iubire, pace, armonie atat cat este ingaduit.

Fiecare dintre noi are propriile lectii de invatat pe care si le-a ales inainte de intrupare cu ajutorul Sinelui Superior. Nu putem interveni dincolo de alegerile fiecaruia, chiar daca uneori calea pe care a ales-o e greoaie si dura. Fiecare suflet stie cel mai bine ce are nevoie sa experimenteze. Desigur, in orice moment exista infinite alegeri si de fiecare data exista si forme usoare de a experimenta, daca ne dam voie.

Sustineti-i pe cei dragi cu blandete, nu deveniti “parinti” autoritati pentru proprii vostri parinti, prieteni si cunoscuti doar pentru ca voi considerati ca “stiti mai bine…”. Nu va conectati la ei prin mila pentru ca ii ajutati doar sa devina victime, ci mai degraba cu compasiune, spunandu-le in sinea voastra: “Ce experienta frumoasa a ales sufletul tau!”.

Nu va lasati prinsi in capcana criticii si judecatii, acuzandu-i ca nu va asculta, pentru ca reusiti in felul acesta doar sa le trimiti ganduri care ii mentin in aceeasi stare de vibratie joasa. Sprijinul vostru pentru ei e de dorit sa fie rugaciunea, lumina si iubirea.

Fiti puternici, fiti detasati si iubiti-i pe toti cei din jurul vostru, indiferent de comportamentul lor. Iertati-i de fiecare data si sprijiniti-i neconditionat, la infinit daca e nevoie…

Recent Posts