Reconectarea la puterea interioara

 In Echilibrare si vindecare

Stiu ca e o perioada dificila pentru multi. Unii dintre voi au persoane dragi bolnave, altii au business-urile afectate, pentru altii doar sederea in casa e o provocare suficient de mare. Ma bucur sa vad in acelasi timp multi terapeuti si nu numai care se straduiesc sa ajute in felul lor, oferind tot felul de meditatii, ateliere si instrumente gratuite pentru a va ajuta sa depasiti mai usor aceasta situatie. In aceasta perioada fiecare intreprinde o cautare personala, constienta sau nu, catre propriul echilibru.

Invitatia mea este pe langa a folosi ceea ce aveti nevoie, atat cat aveti nevoie pentru a va recapata echilibrul, sa va bucurati de timpul petrecut cu voi insiva, meditand in felul vostru, urmarind care este adevarul profund care se naste din interior. Asta presupune sa aveti mai multe ore sau chiar zile in care sa stati departe de tehnologie, in care sa va conectati la natura chiar si din interiorul casei voastre si sa va redobanditi o credinta puternica dincolo de starea de panica generala.

Cum sa faceti asta? Postiti, rugati-va, emiteti compasiune si iubire in loc de critica si ura fata de tot ceea ce va supara in jur, iertati in profunzime pe toti cei pe care ii stiti si simtiti ca inca mai sunt lucruri de echilibrat acolo. Cereti ajutorul celor din jur si din Cer cand simtiti ca nu mai puteti singuri. Aveti incredere, cereti incredere de la Dumnezeu pentru un viitor plin de lumina si iubire.

Puterea fiecaruia se afla in interior. Cautand si atingand stadii diferite ale echilibrului, ne crestem puterea interioara. Prin echilibrul individual aducem energie frumoasa in spatiul colectiv si puterea colectiva creste. Prin putere colectiva aducem vindecare, adevar, iubire, materializare si un nou inceput pentru intreaga omenire.

Cu iubire alaturi de voi,

Florina

Sursa imagine: http://www.tonyfahkry.com/

 

Recent Posts