De ziua Floriilor si a florilor

 In Echilibrare si vindecare

Ma simt de parca mi-am primit cadoul. Pentru ca dincolo de suferinta celorlalti pe care o regret, pentru mine, ultimele 21 de zile, de cand ne aflam la parintii mei la curte, a fost o perioada foarte profunda. Desi ritmul meu de viata este in general mult mai linistit decat al multora din jur, aceste 21 de zile m-au facut sa simt o liniste si mai profunda, petrecand mult timp afara, simtind pamantul, privind stelele si luna in toate ipostazele ei, lucrand la nivel subtil la anumite rani inca deschise ale copilului meu interior, crescand acceptarea si iubirea fata de parintii mei, traind efectiv intr-o stare de recunostinta pentru tot si toate.

Am avut mai mult timp sa simt, am avut mai putin chef sa vorbesc in exterior, m-am conectat si mai profund cu fiul meu si m-am rugat mai mult. Atentia mea a fost mult mai mult in interiorul meu, fara sa ma preocup ce haine port, daca sunt pieptanata sau cum imi sta parul, daca sunt murdara sau nu. Cei care ma cunosc, stiu deja faptul ca de mult nu mai sunt preocupata de machiaj sau chestii artificiale, dar uite ca pentru fiecare virtute exista un nivel si mai profund.

Stau desculta pe iarba, vad florile, ma conectez cu copacii, cu cateii, cu natura. Fac ceea ce imi place mai mult, imi iau invataturile din natura, dintr-un spatiu relativ mic, dar plin de viata. Asa cum suntem si noi oamenii in interior – plini de viata. Daca altadata aveam nevoie de un munte intreg sa ma reconectez la natura, uite ca acum imi e de ajuns pamantul de sub picioarele mele.

E incredibil cat de simple pot fi lucrurile si de cat de putin avem nevoie. Si zice asta o femeie care oricum facuse multe schimbari in viata ei pe principiul Less is best. 🙂

Asa ca, astazi, va daruiesc principiul simplitatii si conexiunea cu natura prin pamantul de sub talpile voastre, indiferent ca sunteti direct pe sol sau mai aveti 9 etaje sub voi. Si sper sa le intampinati in sufletul vostru cu multa caldura.

La multi ani, oameni frumosi, intru simplitate si armonie cu natura!

Cu drag si iubire catre voi toti,

Florina

Sursa foto: internet

Recent Posts