Vindecare in trinitatea trup – minte – suflet

 In Echilibrare si vindecare

 

Multi cred ca isi pot vindeca trupul fara sa-si vindece sufletul, insa e deja demonstrat, chiar si stiintific ca orice simptom al corpului fizic este dat de fapt de o nealiniere/neasezare a emotiilor din interiorul nostru, amplificate apoi de mintea nastrusnica.

Pastilele au de multe ori un efect limitat sau chiar nici un efect tocmai pentru ca bolile vin ca o oportunitate brusca, puternica si trezitoare de a ne invata lectiile si temele neabsolvite si vindecarea se doreste a fi facuta la nivel de suflet. De multe ori neiertarea, neacceptarea, furia si emotiile pitice duc la imbolnavire. Bolile pot fi usoare sau grave, de la simple raceli pana la boli incurabile din punct de vedere al stiintei.

Insa iata ca exista resurse si metode care pot vindeca si acestea vizeaza cu siguranta sufletul, nu trupul. Asta nu inseamna ca medicina clasica trebuie neglijata, insa metodele de vindecare folosite e de dorit sa mearga mult mai profund decat la nivelului corpului fizic. Blocajele, emotiile, vibratii joase sunt inmagazinate la nivel de corp energetic si odata ce strabat corpul de lumina, ajung in corpul fizic si se manifesta ca boli.

Toate acestea pot fi eliberate si vindecate prin terapii energetice care vindeca mai intai sufletul si apoi vindecarea se manifesta si in corpul fizic. Terapia consta mai intai intr-un proces de diagnosticare (din punct de vedere energetic), curatare energetica si redresare. Pentru fiecare persoana se aplica terapii customizate in functie de necesitati si rezonanta pacientului cu acestea. Credinta in divinitate si in sine este insa necesara in orice fel de vindecare.
Se lucreaza mai intai la nivel individual si apoi daca este cazul la nivel de grup.

Da-ti voie sa te vindeci, sa crezi si sa speri din nou!

Recent Posts