Meditatia de ridicare a vibratiei – OAMENI SI LOCURI

 In Ateliere conective

Exista un anumit timp divin care ne este acordat pentru a lucra noi cu sufletul nostru, dupa care, in functie de misiunea aleasa de fiecare inainte de reintrupare, incepem sa ne preocupam si de ridicarea vibratiei celor de langa noi si mai ales fata de locurile din jurul nostru. In acest fel cream echilibru aici si acum fata de ceea ce am facut in trecutul nostru, inclusiv fata de vietile anterioare.

Natura a fost creata pentru a sustine oamenii in tot ceea ce fac, Mama – Pamant, ape, plante, vietuitoare. Cum am ales noi sa o folosim de-a lungul vietilor, asta fiecare isi poate raspunde daca va cauta in interiorul sau. Omul aduce lumina oriunde paseste daca asta ii e intentia.

Asadar, prin aceasta serie de meditatii am ales sa oferim si sa construim impreuna un oras mai luminos, cu oameni deschisi si locuri curate energetic. Deschidem acest nou proiect printr-o serie de 3 meditatii consecutive 2,9 si 16 martie ce vor avea loc in Parcul Plumbuita, cartier Colentina, la ora 19.

A venit primavara, natura revine la viata si la fel si noi. Este perioada noilor inceputuri si momentul propice pentru a pune in practica proiectele gandite pe durata iernii. Fiecare din cele 3 meditatii va avea o tematica specifica si de fiecare data vom lucra si asupra zonei, cu scopul de a-i ridica vibratia si de a deschide sufletele oamenilor, atat cat este ingaduit.

Prima dintre ele – 2 martie – va avea ca tema NOI INCEPUTURI  si primirea sustinerii intregii naturi in proiectele noastre. Vom realiza conexiunea cu copacii din parc in legatura directa cu arborii nostri interiori – circulator, respirator si nervos. Curatam la nivelul corpului fizic si la nivelul corpului energetic blocaje, credinte limitative si emotii nebenefice. Ne conectam fiecare la un copac si il simtim, primim energie si oferim energie benefica.

A doua – 9 martie – va avea ca tema – ENERGIA FEMININA SI MATERNA – ne facem iertarile fata de energia feminina, curatam blocajele si descarcam aceasta energie frumoasa cu toate darurile ei in structurile noastre. Curatam vietile de mama, suferintele, asteptarile conditionarile si ne dam voie sa simtim binecuvantarea acestei energii acum si aici.

A treia – 16 martie – va avea ca tema – ECHILIBRUL DINTRE ENERGIA FEMININA SI ENERGIA MASCULINA – si a triunghiului mama-tata –fiu/fiica ca energii unitare, complementare si necesare noua pentru evolutia fizica, materiala si spirituala. Vom lucra pe fiecare dintre cei prezenti cu sustinerea grupului.

Investitie: 30 lei/persoana/ fiecare meditatie.

 

Recent Posts