Lucrul cu mine

 In Echilibrare si vindecare

Daca pana de curand lucram prin vizualizari si meditatie pentru diverse proiecte materiale, am inceput sa simt tot mai mult nevoia sa lucrez pe energii subtile din interiorul meu, teme vechi si noi, dar readuse in planul prezentului prin diferite situatii, mesaje, oameni.

Mi-am propus asadar:

  1. Sa renunt complet la critica, chiar daca e fata de mine sau fata de altii, chiar daca e verbalizata sau e doar in interiorul meu. Imi consuma foarte multa energie si tine doar de perceptia mintii, a eului, iar spiritul nu are nimic de-a face cu asta.
  2. Sa nu mai ofer explicatii si justificari pentru ceea ce fac, nici mintii mele, nici celor din jur. Ma pierd in detalii uneori, incercand prin explicatii sa ma conving si pe mine si pe ceilalti ca am procedat “corect”‘. Aleg sa actionez doar in baza a ceea ce simt, fara ezitari.
  3. Sa daruiesc fara limite… Fac cum nu fac si ajung sa-mi zic in sinea mea: Hai ca am daruit destul! Dai un deget si iti ia toata mana etc. De cand are daruirea limite?! Si mai mult decat atat, de cand am facut aceasta alegere, universul mi-a oferit situatii in care el a stabilit “masura” darurilor si a fost totul in echilibru.

Continui sa ma observ, indiferent de orele petrecute in meditatie pana acum, de numarul de cursuri facute, de numarul de carti citite si altele. Lucrul cu mine e un proces continuu si demult nu-l mai privesc ca pe o munca. Il las sa curga, il traiesc, il inspir si devine o inspiratie pentru mine. Imi ofera calm, energie vie si ma ajuta sa redescopar resursele interioare.

Tu la ce aspecte din tine ti-ai propus sa lucrezi?

Recent Posts