Cristaloterapia – beneficii și obiective

 In Echilibrare si vindecare, Metaconsiliere organizationala, Tehnici in metaconsiliere

Cristalele sunt un asistent de nădejde în tratarea diferitelor afecțiuni și dezechilibre ce pot apărea în corpul fizic și/sau corpurile subtile ale omului. Cristalele, prin diferitele metode și tehnici de utilizare, susțin și accelerează procesul de vindecare alchimizând cauzele subtile ale acestora.

Dintre caracteristicile specifice cristalelor, menționăm:

 • Amplificator al energiilor și intențiilor plasate în interiorul lor. Acest efect este dat de natura de vortex a cristalelor ce este determinată de structura moleculară a acestora;
 • Receptor și/sau emițător de informații și energii (forme gând). Aceste calități determină găsirea de soluții optimizate și dozarea corectă a energiilor și fluidelor astrale necesare unei vindecării permanente și echilibrate;
 • Mediu de stocare al informațiilor și energiilor ce aparțin diferitelor domenii de activitate. Aceste informații și energii subtile pot fi decodificate și utilizate mai ales prin percepția extrasenzorială – în funcție de intenția utilizatorului și conexiunea acestuia cu lumea subtilă.

Totodată, cristalele îndeplinesc rolul de îndrumător mai ales în timpul meditațiilor, determinând conștientizarea cauzelor subtile ale afecțiunilor și accesul la răspunsurile pe care le căutăm.

Cristalele sunt utilizate și în realizarea elixirelor specifice afecțiunii, prin informarea și magnetizarea apei ce va hidrata corpul cu informații și energii pozitiv-benefice.

Un alt beneficiu al utilizării cristalelor în terapie este acela că mineralele își păstrează caracteristicile infoenergetice de înaltă vibrație fără a fi influențate de oscilațiile vibratorii ale utilizatorului. Acestea sunt valabile în cazul cristalelor corect algoritmate și curățate/încărcate printr-un proces repetat.

De la minerale în starea/forma lor naturală până la pietre prețioase, cristalele continuă să ne ofere acces la o înaltă cunoaștere și la energiile benefice ce ajută omul în evoluția sa pe această planetă.

Dacă doriți să beneficiați de capacitățile cristalelor pentru ameliorarea/vindecarea diferitelor afecțiuni și/sau pentru împlinirea anumitor obiective pozitiv benefice, ne puteți contacta pentru programare, detalii și/sau întrebări suplimentare.

 

Beneficiile și obiectivele ședințelor de cristaloterapie:

 • Discuție pe baza afecțiunilor și/sau dificultăților întâmpinate;
 • Propunerea anumitor metode și tehnici de susținere a vindecării/remedierii;
 • Curățarea info-energetică a centrilor energetici principali, câmpurilor energetice și structurilor subtile;
 • Curățarea și/sau deblocarea canalelor energetice;
 • Refacerea traseelor meridianelor și armonizarea acestora;
 • Curățarea și vindecarea aurei;
 • Deschiderea centrilor energetici secundari și armonizarea traseelor deschise de aceștia;
 • Refacerea conexiunii cu energiile și fluidele subtile Pământului prin intermediul tălpilor, ombilicului și centrului hara;
 • Refacerea conexiunii câmpurilor energetice prin centrul timus;
 • Desfundarea și armonizarea canalelor Ida-Pingala prin centrul Ajna și chakra nazală;
 • Conectarea la cele cinci elemente și îngerii care le gestionează: pământ, apă, foc, aer și eter;
 • Refacerea conexiunii cu Divinitatea cu ajutorul înaltei vibrații a cristalelor;
 • Prepararea elixirelor și realizarea grilelor de cristale pentru accelerarea rezultatelor.

Cele menționate aici se realizează treptat/în timp, iar rezultatele sunt direct influențate de implicarea directă a beneficiarului în schimbarea activităților și comportamentelor dăunătoare – de la alimentație până la activitățile zilnice.

 

În finalul acestui articol amintim câteva din efectele exercitate de pietre asupra omului:

– amplifică sau induc aspecte, calități, energii și informații pozitiv-benefice;

– diminuează aspectele, trăsăturile și emoțiile negative;

– elimină/transformă aspectele nebenefice;

– absorb energiile nebenefice protejând omul.

 

Vă așteptăm la o ședință individuală alături de cristale vindecătoare sau la cursurile de conectare cu lumea cristalelor.

 

Cursul introductiv de cristaloterapie din 10 martie

Recent Posts