Constelatii familiale (Cornu) si meditatia OM – Natura Slanic Prahova

 In Ateliere conective

In weekendul 29-31 iulie va invitam la o noua lucrare de lumina pentru a vindeca relatiile cu voi insiva si cu cei din jurul vostru: parinti, frati, surori, prieteni, sot/sotie, iubit/iubit, colegi etc. Relatiile vor fi vindecate la nivel de trecut si prezent, iar efectele vor fi simtite imediat. Vom face acest lucru cu ajutorul Constelatiilor familiale (sambata) si apoi ne vom conecta la Natura (Duminica), hranind si vindecand corpul fizic si corpul energetic la Salina Slanic Prahova si la baile sarate din imprejurimi.

Bun – venit (Vineri seara)
Meditatie de armonizare a grupului, conexiunea cu locul unde vom lucra- Casuta de la Cornu (Campina).

Constelatii familale (Sambata)
Constelatiile familiale reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.
Constelatiile, ca metoda de desfasurare presupun alegerea unui teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce e prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedica sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.
Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.

Meditatii OM – NATURA – “Mai aproape de Mama Pamant” (Duminica)
Omul face parte din natura si acolo se regaseste. De aceea va propunem o apropiere de la suflet la suflet fata de natura, in simplitatea si frumusetea ei, la Slanic Prahova, salina si bai sarate.

Hrana va fi in mod special naturala, fara pregatire termica – seminte, fructe, legume pe care le vom lua la comun. Cazarea se va face in camere cu 3-6 locuri, baie comuna/cort. Cazarea este gratuita.

Facilitatori: Florina si Cristian Cochină – Un cuplu de indrumatori spirituali care lucreaza la randul lor cu alte persoane si cupluri ce cauta desavarsirea spirituala. Au ca experienta curatari si dezlegari energetice, meditatii de grup, scoala de Radiestezie, Scoala Zamolxiana, Sustinatori PSI, cursuri si workshop-uri sustinute de ei, echilibrare energetica individuala etc.

Pret: 180 lei (100 lei constelatiile familiale si 80 lei – Meditatia OM – Natura – sustinere energetica si meditatii – Slanic Prahova).

In pret nu sunt incluse: transportul, masa, intrarea la Salina Slanic si la baile sarate.

Inscrierea se face in baza platii avansului de 100 lei pana la data de 15 iulie 2016.

Va asteptam cu drag!

Recent Posts