Onorarea locurilor

 In Despre calatorii

Ne-am obisnuit sa primim de la natura, locuri si Dumnezeu daruri frumoase fara nici un efort din partea noastra sau, si mai mult, multi dintre noi au intrat in energia prin care cred ca banii pot cumpara totul, considerand ca daca platesc, pur si simplu totul li se cuvine… Si vad cum pur si simplu energia planetara de acum ne sustine sa calatorim in locuri minunate, pe tot globul, sa accesam energii subtile unice si specifice fiecarui loc. Din locurile acestea speciale fac parte de la biserici, schituri, temple pana la munti, pesteri si alte locuri neprihanite. Si venim cu structurile noastre murdarite si locul ne curata si ne ofera daruri subtile, deschideri de drum, materializari pentru visurile si proiectele noastre.

Primim toate astea si multe altele si nu ni se cere nimic, dar prin simplul fapt ca locul ofera si noi nu oferim recunostinta si daruri din structurile noastre, zona respectiva saraceste in timp si nici nu mai are puterea sa se regenereze, sa curete toata murdaria preluata de la noi. Asa ca va invit cu caldura sa onorati locurile luminoase pe unde mergeti, sa lasati din tolba voastra cu daruri energetice in structura locului, sa il conectati cu alte zone minunate ale caror amprenta o aveti in structuri si mai presus de toate sa va oferiti recunostinta sincera pentru tot ce ati primit acolo.

Vad tot mai des cum, fara sa planificam, ne nimerim mai multi luminatori in aceeasi tara, in aceeasi zona sau in triunghiuri luminate si lucrarile noastre se desfasoara concomitent si apoi in simple ateliere sau intalniri, discutiile dintre noi confirma ca am simtit aceleasi nevoi ale locului, aceeasi sete de recunostinta, de iubire, de pace si de abundenta. Chiar daca va considerati mici in lumina voastra, nu va faceti griji ca nu aveti ce oferi. Rugati-va la Tatal Ceresc ca El sa faca lucrarea prin voi. Voi doar puneti intentia de a multumi locului si de a-l ajuta.

Recent Posts