Excursia initiatica in Grecia

 In In strainatate

Grecia ne asteapta cu bratele deschise si ne cheama la tarmurile ei! Ne propunem o iesire intre prieteni, cu un traseu ce vizeaza obiective istorice si spirituale deosebite – Meteora, Muntele Olimp, Atena cu Acropolele si Parthenonul, Delphi cu Oracolul si multe altele. La o parte din aceste obiective si noi mergem pentru prima data, asa ca le vom descoperi impreuna.
Suntem deschisi catre a include si alte obiective turistice care va cheama la nivel de suflet.
Ne propunem sa inchiriem un microbuz de 8+1 pe care sa-l conducem noi, dar iesirea se va tine si daca ne strangem 4-5 persoane (1 autoturism).
Va rugam sa ne anuntati din timp daca doriti sa participati pentru a pregati aceasta excursie energetic la nivel de grup, prin intalniri periodice.

Program propus:

Miercuri, 12 octombrie, ora 20 – Bucuresti – Bulgaria – Grecia – Meteora (Kalabaka)

Joi, 13 octombrie, ora 12, masa de pranz, vizita Manastiri zona Meteora; ora 18:00 – Meteora – Litochoro, cazare in Litochoro, ora 21.

Vineri, 14 octombrie, Urcam pana la Refugiu/Skala pe Muntele Olimp si coborare inapoi in Litochoro, cazare in Litochoro

Sambata, 15 octombrie, Litochoro – Delphi 09:00 – 14:00 – masa de pranz in Delphi + vizita Oracolul/Teatrul din Delphi. Delphi – Atena – 3 ore – 18:00 – 21:00 – cazare in Atena

Duminica, 16 octombrie,
1 zi in Atena – Vizitat Parthenonul si Acropolele + Orașul antic Micene 120 km. Cazare in Atena

Luni, 17 octombrie
– Atena – Bucuresti (1200 km), ajungem luni spre marti noapte

Pret: 230 Euro/persoana (include inchiriere microbuz pt 9 persoane, combustibil 3000 km + cazare 4 nopti in camere duble si sustinere energetica 65 euro/persoana). Pretul poate suferi modificari in functie de numarul de persoane inscrise si cheltuielile variabile care depind de numarul de participanti.

Inscrierea se face in baza platii avansului de 100 Euro pana la data de 20.09.2016 si trimiterea unui email de inscriere cu nume complet si numar de telefon la adresa de email: petale@petaledecer.ro. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numerele Florina – 0726.315.734/Cristian -724.250.883.

Facilitatori: Cristian si Florina Cochină – Un cuplu de indrumatori spirituali care lucreaza la randul lor cu alte persoane si cupluri ce cauta desavarsirea spirituala. Au ca experienta curatari si dezlegari energetice, meditatii de grup, scoala de Radiestezie, Scoala Zamolxiana, Sustinatori PSI, cursuri si workshop-uri sustinute de ei, echilibrare energetica individuala etc.
Va asteptam cu drag!

Recent Posts