Webinar 7 -14 iunie, Curățări energetice pe 7 Generații

 In Ateliere conective

Suntem mai liberi în mișcare, dar ne simțim încă greoi în energie. De ce?! Pentru că tragem după noi tot ce s-a activat în această perioadă în interiorul nostru ca teme și ca lecții evolutive. 

Iar interiorul nostru este format și din energia colectivă a părinților și a strămoșilor noștri și toate acestea se manifestă în fiecare zi prin credințe limitative, blocaje, gânduri nebenefice care ne limitează puterea de materializare, abundența noastră, relațiile de familie și cu toți cei dragi.

Așadar, vă invit  să curățăm toate acestea în cadrul unui grup de oameni frumoși unde energia se multiplică, susținerea divină ne călăuzește, iar sufletul nostru se deschide.

Vindecarea se produce oriunde ați fi, în țară sau în străinătate.

Pentru acest webinar – Curățări energetice pe 7 generații – vom lucra 8 zile consecutive, în perioada 7-14 iunie,  aproximativ 1 oră și 30 minute/zi, de la ora 19. Atelierele vor fi live pe zoom și vor conține:

  • partea introductivă despre ce înseamnă aceste curățări și dezlegări
  • curățări și dezlegări sub formă de meditații ghidate pe blocajele pe care le simt în câmpul vostru, al participanților
  • încheiem cu sesiunea de întrebări și impresii.

Care sunt beneficiile acestui program?

  • Eliberarea de blocajele și limitările venite din partea generațiilor trecute
  • Deschiderea către noi oportunități  de manifestare
  • Așezarea aspectelor din viața voastră (unde până acum au apărut diferite blocaje) precum: relația de cuplu, abundența, relația părinți-copii, puterea de materalizare, stima și iubirea de sine, bucuria de a trăi, puterea de materializare
  • Mulțumirea sufletească de a vă ajuta străbunii să se ridice complet în lumină
  • Întrajutorarea celor prezenți acum pe Pământ, din neamul vostru (întrucât efectul se va resimți și la ei – părinți, bunici, frați, surori, unchi, mătuși, veri etc)
  • De a învăța cum să continuați voi, ca lucru individual, aceste curățări și dezlegări mai departe pentru moșii și strămoșii voștri

Pret: 250 lei/persoană pentru întreaga sesiune (este un preț promoțional pentru această perioadă plină de provocări, prețul real fiind de 450 lei/persoană)

De ce ați alege să lucrăm împreună?

Lucrez cu oamenii în curățări și dezlegări pe generații încă din 2015 și efectele au fost minunate pentru fiecare dintre ei, atât în lucrul individual, cât și în ateliere de constelații familiale. 

Pentru acest webinar, aceasta este a doua serie și la prima serie au participat 50 persoane, toți povestind despre efectele benefice imediate ale acestui proces.

Pentru înscriere, completați următorul formular

* Dacă se întâmplă ca în vreuna din zile să nu puteți participa live, veți primi înregistrarea meditației ghidate și îmi puteți scrie pentru întrebări.

** Atelierul este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, chiar și pentru cupluri.

*** Dacă ai prieteni care crezi că vor să se alăture, le poți trimite și lor link-ul acestui articol. 

Ce spun participanții?

Bună, 

Țin morțis să îți mulțumesc personal. A fost unul din cele mai interesante și palpitante cursuri online. Mă găseam deseori în descrierea colegilor de grup, în imaginile pe care aceștia le prezentau ca vizionate în timpul meditațiilor. Eu nu am reușit să vizionez mai nimic, ceea ce a făcut cursul incitant prin comentariile colegilor de grup care vizionaseră și pentru mine. Cel puțin așa am simțit. 
Pot să mărturisesc acum că am făcut foarte bine că am luat decizia fermă să particip, deși aveam oarecare îndoieli. Chiar și după plata taxei, tot nu eram sigură că fac bine, însă rezultatele m-au convins că a meritat. Am făcut declicuri și am conștientizat lucruri legate de mine și de familia mea, pe care altfel nu aveam cum să le percep. Voi mai reveni cu siguranță și la alte webinarii. 
Îți mulțumesc cu toată sinceritatea, 
Ramira
Pentru mine experiența seriei de 8 webinarii a fost una cu totul surprinzătoare și este greu de curpins în cuvinte. Cele 8 zile au fost intense, pline de revelații și de înțelegerea profundă a unor aspecte ale vieții pe care nu am știut să le privesc până acum. Iar Florina cu calm și blândețe fermă s-a folosit de intuiția ei magică și a fost mereu cu un pas înainte, surprinzând exact problemele și dorințele mele „dincolo de cuvinte”. Aceste zile m-au atins profund simt că mi-am recâștigat o parte din puterea mea personală. Cu drag, Flavia
Eu sunt debutant în ale spiritualului, însă am înțeles de ceva timp că lucrurile se întâmplă dincolo de capacitatea mea de percepere și de vizualizare. Am descoperit, în cele 8 zile de meditații, că mi-e mult mai ușor să simt. Probabil pentru că a simți nu mai implică niciun “trebuie să…”. Implică doar să fii deschis și să ai încredere că totul are loc în voie divină. Și când ești și pe mâini bune, lucru pentru care îți mulțumesc nespus, n-ai cum să nu știi că lucrarea își face efectul. Dacă eu zâmbesc, sunt convinsă că ai mei strămoși sunt fericiți de-a dreptul. Ai deschis un drum și intuiția îmi spune că este benefic să merg mai departe pe el. 
Un alt lucru pentru care îți mulțumesc nespus este că mi-ai transmis încrederea și curajul că pot continua singură procesul, drept pentru care astăzi am intrat în meditație fără teamă. Până la urmă, ce să caute teama acolo unde n-ar trebui sa fie loc decât de iubire, compasiune, înțelegere, acceptare și iertare?!
De-abia aștept să ne revedem în alte contexte. 
Te îmbrățișez,
Andreea 

Vă aștept cu drag și bucurie!

Florina Cochină

 

Sursă foto: Internet

Recent Posts