Webinar 3-10 mai, Curatari energetice pe 7 generatii

 In Ateliere conective

E o perioada in care avem tendinta sa ne risipim energia in lucruri marunte, visand la perioada in care vom fi din nou “liberi”. Va invit sa traim in prezent si sa ne concentram pe a curata cat mai profund structurile noastre si ale neamului nostru, pentru a dobandi o altfel de libertate, o libertate emotionala, energetica si mentala de a fi. Tragem dupa noi, inca din momentul coborarii in pantecul mamei, programarile, credintele limitative, poverile, blocajele neamului in care ne nastem, atat din partea mamei, cat si din partea tatalui si nu pentru ca suntem pedepsiti, ci pentru ca avem teme comune cu cele ale neamului. Eliberandu-ne pe noi, ii eliberam si pe strabunii nostri si evoluam, crestem lumina noastra interioara in Impreuna-Una.

Pentru acest webinar – Curatari energetice pe 7 generatii – vom lucra 8 zile consecutive, in perioada 3-10 mai,  aproximativ 1 ora/zi, de la ora 19. Atelierele vor fi live pe zoom si vor contine partea introductiva despre ce inseamna aceste curatari si dezlegari, curatari si dezlegari sub forma de meditatii ghidate pe blocajele pe care le simt in campul vostru, al participantilor si apoi incheiem cu sesiunea de intrebari si impresii. Daca se intampla ca in vreuna din zile sa nu puteti participa live, veti primi inregistrarea meditatiei ghidate si imi puteti scrie pentru intrebari.

Care sunt beneficiile acestui program?

  • Eliberarea de blocajele si limitarile venite din partea generatiilor trecute
  • Deschiderea catre noi oportunitati  de manifestare
  • Asezarea aspectelor din viata voastra (unde pana acum au aparut diferite blocaje) precum: relatia de cuplu, abundenta, relatia parinti-copii, puterea de materalizare, stima si iubirea de sine, bucuria de a trai, puterea de materializare
  • Multumirea sufleteasca de a va ajuta strabunii sa se ridice complet in lumina
  • Intr-ajutorarea celor prezenti acum pe Pamant, din neamul vostru (intrucat efectul se va resimti si la ei – parinti, bunici, frati, surori, unchi, matusi, veri etc)
  • De a invata cum sa continuati voi, ca lucru individual, aceste curatari si dezlegari mai departe pentru mosii si stramosii vostri

Curatarile pe neam incep de la 3 generatii, continua apoi pe 7, 9, 12, 33 generatii sau chiar pana la inceputul lumii, la primii oameni. Am ales sa lucram la acest atelier online pe 7 generatii intrucat este numarul care inca ne influenteaza cel mai mult in campurile noastre. Pentru a ne bucura de prezent, pentru a ne deschide sufletul si a simti atingerea divina este util sa ne eliberam atat de trecut, cat si de viitor.

De ce ati alege sa lucram impreuna?

Lucrez cu oamenii in curatari si dezlegari pe generatii inca din 2015 si efectele au fost minunate pentru fiecare dintre ei, atat in lucrul individual, cat si in ateliere de constelatii familiale.

De ce sa lucram in grup? Pentru ca energia se multiplica, atat a noastra, cat si ajutorul divin primit pentru aceasta lucrare de lumina.

Pret: 120 lei/persoana pentru intreaga sesiune (este un pret promotional pentru aceasta perioada plina de provocari, pretul real fiind de 450 lei/persoana)

Pentru inscriere, va rog sa accesati acest formular.

Va astept cu drag si bucurie!

Florina Cochină

Sursa foto: internet

Recent Posts