Webinar 1-5 iunie, Vindecarea relației Părinte – Copil

 In Ateliere conective

Vine 1 iunie! Cum putem onora mai frumos Ziua Copilului dacă nu prin vindecarea relației dintre noi ca părinți și copiii noștri?! 🙂

Sunt multe situații delicate în care suntem puși în rolul de părinte – toate deciziile pe care le luăm cu privire la o altă ființă dragă nouă, întreaga gama emoțională la care suntem supuși și toate experiențele trăite împreună cu copiii noștri. Și toate acestea vin cu multă responsabilitate, frământări, griji.

Tocmai de aceea vă invit să aducem înțelegerea spirituală a rolului de părinte și vindecarea relației dintre noi și copiii noștri printr-un webinar de grup în care primim multă susținere divină și înțelepciunea tuturor participanților.

Pentru acest webinar – Vindecarea relației părinte – copil – vom lucra 5 zile consecutive, în perioada 1-5 iunie,  aproximativ 1 oră și 30 minute/zi, de la ora 19. Atelierele vor fi live pe zoom și vor conține:

 • partea introductivă despre ce înseamnă rolul nostru de părinte din punct de vedere spiritual și cum putem avea relații armonioase cu copiii noștri
 • curățări și vindecări sub formă de meditații ghidate pe blocajele și rănile pe care le simt în câmpul vostru în raport cu copiii voștri
 • încheiem cu sesiunea de întrebări și impresii.

Care sunt beneficiile acestui program?

 • Înțelegerea profundă a rolului de părinte din punct de vedere spiritual
 • Tipologii ale noilor copii: indigo, curcubeu, de cristal, Îngeri pe Pământ
 • Vindecarea rănilor din relația părinte – copil
 • Eliberarea tiparelor nebenefice din neam în relația părinte – copil
 • Dobândirea unei relații echilibrate părinte – copil
 • Armonizarea relației dintre frați – surori pentru copiii noștri
 • Înțelegerea și acceptarea lecțiilor copiilor noștri prin spectrul de boli
 • Conștientizarea efectelor relației dintre părinți asupra copilului
 • Vindecarea copilului interior

Pret: 130 lei/persoană pentru întreaga sesiune (este un preț promoțional pentru această perioadă plină de provocări, prețul real fiind de 350 lei/persoană)

De ce ați alege să lucrăm împreună?

In experiența mea de energoterapeut am lucrat  timp de 5 ani cu foarte mulți părinți care se simțeau vinovați pentru ce le-au oferit copiilor lor sau pentru ce nu au putut să le ofere din punct de vedere material, emoțional, mental. Toți acești părinți au reușit să își schimbe radical sau să își îmbunătățească relația dintre ei și copiii lor.

Pe lângă sesiunile individuale am lucrat pe acestă temă în multe constelații familiale.

Pentru înscriere, completați următorul formular:

https://petaledecer.ro/vindecarea-relatiei-parinte-copil/

* Dacă se întâmplă ca în vreuna din zile să nu puteți participa live, veți primi înregistrarea meditației ghidate și îmi puteți scrie pentru întrebări.

** Atelierul este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați aflați în rolul de părinte. Copiii sunt bineveniți alături de voi. 🙂

*** Atelierul produce beneficii indiferent de zona geografică unde vă aflați, în țară sau străinătate.

**** Dacă ai prieteni care crezi că vor să se alăture, le poți trimite și lor link-ul acestui articol.

Vă aștept cu drag și bucurie!

Florina Cochină

Sursă foto: Internet

Recent Posts