Vindecari

Bolile sunt doar atentionari puternice despre indepartarea noastra fata de noi insine, de misiunea noastra, de suflet si de Dumnezeu. Important este ca de fiecare data sa cautam mesajul pe care boala ni-l transmite si vindecarea se poate produce. Boala este un mesager si e de dorit sa fie tratata ca un prieten. In cadrul terapiei ne deschidem catre aceste mesaje ce vor dezvalui cauzele subtile ale anomaliilor din corpul fizic. Vindecarea se va realiza prin intermediul chakrelor, campurilor si structurilor – in gratie divina.

Ce spun cei cu care am lucrat:

“Acum 1an si 3 luni, mai exact in ianuarie 2015, am aflat de boala mea cancer la san sau in termeni medicali neoplasam focar multitumoral mamar stang…Nu va pot descrie ce era in capul meu… multe si nimic… eram pierduta in spatiu! O cunosteam pe Florina si odata cu discutia telefonica cu ea incepe lucrarea spre vindecarea mea.
Rabdarea pe care o au cei 2 – Florina si Cristian este peste puterea multora: discutii lungi si intrevederi repetate aduc rezultatele mult asteptate.
Pe mine ca om m-au ajutat mult cei doi si ma ajuta si acum. Ceea ce fac ei este extraordinar, isi dedica timpul si trupul si gandirea cu totul pentru noi, pentru toti cei care au nevoie si astazi si maine.

Raman uimita cum reusesc sa privesc si din alt unghi o problema fara rezolvare datorita lor, datorita gandirii lor. Linistea care o emit o transmit (as putea scrie pana maine aici sa spun totul 🙂 ) .
Am invatat sa ma accept, sa ma iubesc asa cum sunt, sa-i accept pe ceilalti asa cum sunt, am invatat multe datorita lor (am lacrimi in ochi de trairea momentelor).
Oamenii astia sunt ingeri pe pamant. Fara dar si poate eu traiesc datorita lor pentru ca m-au apropiat de Dumnezeu, pentru ca aparut exact cand trebuia.
Cu lacrimi va multumesc ca existati si ma bucur enorm de ajutorul vostru pentru noi toti care avem nevoie :)” – Adriana Vasiu