Vindecarea relațiilor de cuplu – 22 septembrie, ora 18.00

 In Ateliere conective

Iubirea este cea mai puternică energie de pe Pământ. Din ea se nasc toate, ea le vindecă pe toate, din ea și prin ea toate evoluează. Lecția iubirii ne este oferită la fiecare pas, însă în ultimii 300 de ani, oamenii s-au îndepărtat foarte mult de energia iubirii, concentrându-se pe lucrurile materiale.

Divinul caută prin mecanismele de funcționare ale Universului să ne readucă din nou în contact cu această minunată energie, în mod special prin relația de cuplu și prin relația cu copiii noștri. Dacă nu așezăm relația de cuplu, copiii nu vin. Dacă nu reușim să simțim iubirea profundă față de cei apropiați și să primim iubirea lor, ne este foarte greu să îi iubim pe toți cei din jurul nostru. Și atunci cum am putea să simțim iubire față de Divinul din fiecare și Divinul Suprem?! Toate sunt înlănțuite, important este să începem reconectarea la energie iubirii de undeva.

Așadar, vă propunem un atelier de 3h în care să lucrăm pe câmpul transgenerațional generat de strămoșii noștri în care să vindecăm toate situațiile în care iubirea de cuplu a fost anulată ca acum să poată înflori. În plus, vom lucra și pe viețile anterioare în care fiecare dintre noi a dezonorat energia iubirii și a cuplului. O să oferim și câteva explicații legate de cum funcționează mecanismele karmice și ce efecte pot genera în prezent.

Când? 22 septembrie 2021 (orele 18:00 – 21:00)
Unde? București, zona Foișorul de Foc
Cât? 50 Ron/persoană
Cine poate participa? Acest atelier este deschis atât pentru cei care sunt într-o relație de cuplu și vor să atingă un nivel mai profund al iubirii, cât și pentru cei care nu sunt într-o relație de cuplu și își doresc una.

Înscrierea se face în baza trimiterii unui mesaj de înscriere, iar plata se va face cash la eveniment.
Detalii pe email la petale@petaledecer.ro/ Facebook Messenger pe pagina Petale de Cer sau Florina Cochina.

Facilitatori: Florina și Cristian Cochină – cu o experință de câțiva ani în metaconsiliere și terapie spirituală, curățări energetice, cristaloterapie, ateliere conective, terapie de cuplu și călătorii inițiatice, au ales să ofere sprijinul, îndrumarea și cunoașterea lor mai departe, către ceilalți, cu scopul înălțării spirituale a fiecăruia în Împreună – Una.

Vă așteptăm cu drag și bucurie!

Sursă foto: Internet

 

Recent Posts