Terapia Bowen

divider

Terapia Bowen este o tehnica manuala, complementar medicala, ce ajuta organismul in procesul de vindecare si reechilibrare, indiferent de problema de sanatate pe care o aveti. Este recomandata in orice situatie, aducand beneficii multiple – realizand in  functie de afectiune – vindecare completa sau imbunatatirea substantiala a starii de sanatate fizice, emotionale si psihice. Oricine poate beneficia de aceasta terapie, fie ca vorbim de nou-nascuti, femei gravide (pentru mama si fat), bebelusi, copii de orice varsta, adolescenti, tineri, adulti si batrani. Indiferent de boala sau afectiune si de stadiul acesteia, tehnica Bowen a dovedit imbunatatiri substantiale in refacerea starii de echilibru si sanatate.

Aceasta metoda este originala din Australia, fiind dezvoltata de Tom Bowen si in momentul de fata este folosita si recunoscuta in intreaga lume. Functioneaza holistic, asupra intregului corp prin reteaua fasciala si neuro-musculara. Prin miscarile realizate la nivelului corpului se transmit mesaje sub forma de vibratii care ajuta corpul sa actioneze din interior, folosindu-si propriile resurse, in propriul ritm si in beneficiul personal.

Cum se desfasoara? Tehnica Bowen se aplica in sedinte ce dureaza intre 30 -90 minute, adresandu-se afectiunilor cunoscute, dar actionand la nivelul intregului organism. O sedinta consta in miscari simple peste haine, pacientul stand intins pe masa de masaj (daca ii permite conditia fizica) sau in pozitie sezand, iar miscarile sunt alternate cu pauze scurte ce permit creierului sa proceseze mesajul transmis prin mscari, intr-o stare cat se poate de relaxata. Sedintele au loc la interval de 7 zile sau multiplu de 7, respectand ciclul de vindecare si reechilibrare al organismului. Numarul de sedinte necesare variaza in functie de afectiune si de reactia de raspuns a pacientului.

Florina Cochină este terapeut Bowen profesionist, acreditata de Academia de Terapie Bowen din Australia,  realizand cursurile sub indrumarea profesorului Andrew Zoppos. De cand a absolvit cursurile si pana in prezent, a lucrat cu numerosi pacienti, cu diferite afectiuni: infectie urinara, atacuri de panica, probleme menstruale, psoriazis, infertilitate, cancer limfatic, dureri de genunchi, scolioza, migrene, dureri de spate, detoxifiere, eruptie dentara bebelusi, raceli copii, relaxare si eliberare de stres etc. avand rezultate foarte bune si chiar vindecari complete ale pacientilor respectivi.

Pentru mai multe detalii sau programari, va rog sa ma contactati la numarul 0726.315.734 sau adresa de email: florina.nicoleta.cochina@gmail.com / petale@petaledecer.ro

Aici puteti vedea cateva dintre recomandarile pacientilor: