Sânziana Interioară la Solstițiul de Vară

 In Ateliere conective

Rochii lungi și coronițe de flori pe cap. Femei și fete în horă.
Dans ritualic, introspecție, mâncat conștient, spălat pe față cu apă de flori, conexiune cu pântecul nostru și cu Pântecul Mamei Pământ, respirație conștientă, petrecere a simțurilor, ascultare și împărtășire sacră, mame și fiice.

Sună ca într-o poveste sau ca într-un film.
Este ceea ce vă propun alaturi de Roxana Susca, pe 20 iunie, în energia Sânzienelor și a Solstițiului de Vară.

În tradiția multor popoare, inclusiv în tradiția românească, luna Iunie vine cu celebrări, ritualuri și sărbătoriri.
Începutul verii astronomice, ziua cea mai lungă din an, maximul de înflorire a naturii sunt ocazii de conectare cu Mama Pământ, cu fertilitatea, cu energia feminină.

Noi, Florina Cochină și Roxana Susca, ne-am unit inimile și vă propunem un eveniment în care sărbătorim atât Sânzienele, cât și Solstițiul de Vară.

Deschidem un spațiu în care lucrăm atât cu energia adolescentei, Sânziana Interioară, cât și cu energia Femeii care sărbătorește fertilitatea Mamei Pământ.

Timp de o zi întreagă ne vom aduna în cerc de femei și fete și vom face practici feminine pentru delectarea simțurilor și pentru conexiunea cu Mama Pământ.

Îmbrăcate în rochii lungi și cu coronițe de flori pe cap, în jurul unui altar pe care îl vom construi împreună, vom dansa, vom face meditații active, dar și practici de lucru cu corpul, vom practica ascultarea și împărtășirea sacră, vom sărbători cu toate simțurile, în tihnă.

Spațiul energetic pe care l-am construit noi este dedicat atât femeilor și adolescentelor lor interioare, cât și cuplurilor de mame și fiice adolescente de peste 13 ani.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ORGANIZARE:

Locația:
București, zona Foișorul de Foc

Data:
20 Iunie, sâmbătă, orele
10:30-18:00

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CONTRIBUTIA:
150 lei de persoană
200 lei – mamă și fiică adolescentă

Numărul de cont îl veți primi pe emailul cu care vă înscrieți.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PENTRU ÎNSCRIERE
Confirmați Participarea completând formularul următor:
https://roxana.susca.life/fr-sanziana-interioara-solstitiu-vara/

Adresa locației și detaliile de participare le veți primi după confirmarea plății, pe adresa de email cu care v-ați înscris.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CINE SUNTEM NOI?

Sunt FLORINA COCHINĂ, îndrumător spiritual în procese de vindecare fizice, energetice, emoționale și mentale. Am o experiență de peste 6 ani în energo-terapii (individuale, de cuplu, de familie), susținător PSI și curățări energetice pentru business-uri și locuințe, facilitator pentru sesiuni de Constelații familiale și sistemice, Dezlegări și Curățări pe neam. Rolul meu de energo-terapeut se completează foarte bine cu terapia Bowen care ajută corpul fizic în procesul său de vindecare și reechilibrare. Mă găsiți pe http://petaledecer.ro/

De-a lungul timpului, în lucrul cu mine și cu ceilalți, am primit multă susținere din partea Divinului Feminin, iar acum, prin ceea ce continui să fac, aleg conștient să onorez aceste daruri, oferind din cunoașterea și experiența mea, șlefuind totodată feminitatea mea alături de alte femei.

Eu sunt ROXANA SUSCA, mamă de copii biologici și de copii interiori, nutriționist, femeie profund conectată cu Mama Pământ și ghid de călătorii interioare.
De 6 ani lucrez cu energia feminină și cred cu tărie că noi, femeile, avem nevoie să ne susținem între noi și să transmitem fiicelor noastre cunoașterea și înțelepciunea feminină.
În toate proiectele pe care le fac, și în fiecare zi, lucrez cu Energia Mamei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suntem la curent și respectăm în fiecare moment directivele autorităților.
Dacă până la data evenimentului nu se vor permite adunările fizice, vom regândi evenimentul.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vă așteptăm cu brațele deschise la un Cerc cu Femei și Fete, exterioare și interioare!

Florina și Roxana

Sursa foto: Internet

Recent Posts