Review-uri participanți. Curățări energetice pe 7 generații

 In Ateliere conective

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am reușit să realizăm împreună în cadrul programului Curățări energetice pe 7 Generații, pentru toate conștientizările, trăirile și transformările benefice. Și nu spun doar eu asta, ci și participanții. Iată mai jos câteva review-uri.

Țin morțis să îți mulțumesc personal. A fost unul din cele mai interesante și palpitante cursuri online. Mă găseam deseori în descrierea colegilor de grup, în imaginile pe care aceștia le prezentau ca vizionate în timpul meditațiilor. Eu nu am reușit să vizionez mai nimic, ceea ce a făcut cursul incitant prin comentariile colegilor de grup care vizionaseră și pentru mine. Cel puțin așa am simțit. 

Pot să mărturisesc acum că am făcut foarte bine că am luat decizia fermă să particip, deși aveam oarecare îndoieli. Chiar și după plata taxei, tot nu eram sigură că fac bine, însă rezultatele m-au convins că a meritat. Am făcut declick-uri și am conștientizat lucruri legate de mine și de familia mea, pe care altfel nu aveam cum să le percep. Voi mai reveni cu siguranță și la alte webinarii. 

Îți mulțumesc cu toată sinceritatea, 

Ramira


Pentru mine experiența seriei de 8 webinarii a fost una cu totul surprinzătoare și este greu de curpins în cuvinte. Cele 8 zile au fost intense, pline de revelații și de înțelegerea profundă a unor aspecte ale vieții pe care nu am știut să le privesc până acum. Iar Florina cu calm și blândețe fermă s-a folosit de intuiția ei magică și a fost mereu cu un pas înainte, surprinzând exact problemele și dorințele mele „dincolo de cuvinte”. Aceste zile m-au atins profund simt că mi-am recâștigat o parte din puterea mea personală.

Cu drag, Flavia


Eu sunt debutant în ale spiritualului, însă am înțeles de ceva timp că lucrurile se întâmplă dincolo de capacitatea mea de percepere și de vizualizare. Am descoperit, în cele 8 zile de meditații, că mi-e mult mai ușor să simt. Probabil pentru că a simți nu mai implică niciun “trebuie să…”. Implică doar să fii deschis și să ai încredere că totul are loc în voie divină. Și când ești și pe mâini bune, lucru pentru care îți mulțumesc nespus, n-ai cum să nu știi că lucrarea își face efectul. Dacă eu zâmbesc, sunt convinsă că ai mei strămoși sunt fericiți de-a dreptul. Ai deschis un drum și intuiția îmi spune că este benefic să merg mai departe pe el. 

Un alt lucru pentru care îți mulțumesc nespus este că mi-ai transmis încrederea și curajul că pot continua singură procesul, drept pentru care astăzi am intrat în meditație fără teamă. Până la urmă, ce să caute teama acolo unde n-ar trebui sa fie loc decât de iubire, compasiune, înțelegere, acceptare și iertare?!

De-abia aștept să ne revedem în alte contexte. 

Te îmbrățișez, Andreea


Cu toate că am avut rețineri să mă înscriu la eveniment, am rămas surprinsă de cât de repede am intrat în energia și atmosfera creată în grup.
Sceptică, dar în același timp deschisă și curioasă, m-am lăsat ghidată în meditație și am experimentat un cumul de trăiri. 
Unele mi-au adus energie, stare de bine, iar altele m-au condus spre locuri de unde izvorau temeri și tristețe.
Recunosc că a fost un proces solicitant, dar în același timp plin de conștientizări.
Mi-am dat voie să simt și să-mi asum toate emoțiile așa cum au venit și să le las să curgă. 
Curățarea a fost atât la nivel psihic, cât și fizic.
Mulțumesc pentru spațiul de încredere creat ! 🙂
Cristina

Cele opt zile de curățări au fost foarte intense pentru mine și m-au dus cu sufletul în locuri în care nu știam că pot ajunge. A fost magic, am primit mult, și în meditații, și în partea de discuții. Simt că webinarul m-a ajutat să mă conectez mai bine la strămoși, la corp, la divinitate, m-a ajutat să îmi pun din nou viața în context. Simt că s-a pus în mișcare ceva foarte important și că am învățat un nou mod de a privi lucrurile, cu mai multă ușurință și deschidere.
Mulțumesc mult!
Sorana 

Am ales să particip la acest webinar din curiozitate, dar și din dorința de a încetini cumva viteza cu care trăiesc, iau hotărâri și trec peste gânduri/ decizii/ experiențe.
Cele 8 zile de meditație s-au așezat cum nu se putea mai bine, exact într-o perioadă propice de schimbări în viata mea.
Experiența celor 8 zile este deosebită, iar în cazul meu a culminat cu o pozitivitate grozavă pe care încă o am, chiar și la câteva zile după finalizare.
Vocea Florinei cred că este cheia succesului, blândă, dar imperativă – plăcut, calm și sigur te ghidează pe durata întregului proces.
Mulțumesc mult, Florina!!!
Cu mult drag,
Cristina

Sursa foto: Internet
Recent Posts