Meditație și drumeție în natură. 11 iulie 2020

 In In tara

Până în 2017, noi am tot făcut ieșiri spirituale în natură, apoi am luat o pauză după ce s-a născut băiețelul nostru. Acum, iată că reluăm aceste excursii, alături de partenerii și prietenii noștri de la Oxigen Tour. Această ieșire va fi ghidată de Cristian Cochină. Vei avea alături de tine un îndrumător spiritual cu multă experiență și un ghid montan totodată.

Așadar, te invităm să simți energia pământului și să fii parte din complexul elementelor: Pământ – Apă – Foc – Aer, într-o sesiune de meditații, respirații, mantre în mijlocul naturii. Îmbinăm drumeția cu meditația și facem o incursiune în lumea spirituală prin povești (mituri și legende) și experiențe senzoriale.

Vom pune astfel bazele conștientizării importanței armoniei trup – minte – suflet și vom învață tehnici de bază în dobândirea acestora. Secretele universului, formele create de om și natură, contemplarea sculpturilor, trovanților și a naturii fac parte din activitățile noastre.

Excursia se va desfășura în data de 11 iulie 2020.

Întâlnirea va avea loc la ora 7:45 în parcarea din fața HOROSCOP. Pentru cei ce aleg să vină cu mașinile personale, punctul de întâlnire este la Mânăstirea Ciolanu la ora 10.30.

Mânăstirea Ciolanu deschide drumul acestei călătorii spirituale. Veți vizita lăcașul de cult și expozițiile de sculptură, apoi veți lua masa pe pajiște. Ziua continuă cu Babele de la Ulmet (trovanți), drumeții, meditație, Vulcanii Noroioși și întoarcere acasă. Ne propunem să ajungem în București în jurul orei 22.00.

Din program:

  • Meditații
  • Respirație
  • Exerciții Tao
  • Mantra – voce
  • Modelaj în lut
  • Detalii sculptura – simțuri
  • Joc conducere doi câte doi.

Preț: 150 lei/persoană

Evenimentul se realizează pentru un număr maxim 15 de persoane și un număr minim de 8  persoane.

Pentru mai multe detalii și înscriere, te rog să accesezi acest link: https://www.oxigentour.ro/Yoga-Retreat-Meditatie/2020-07-11

Dacă ai prieteni care crezi că vor să se alăture, le poți trimite și lor acest link.

Această excursie este potrivită atât pentru femei, cât si pentru bărbați, indiferent de experiența spirituală sau în drumeții.

Vă așteptăm cu drag!

Recent Posts