Meditație pentru Țară și Planetă, 14 Decembrie

 In Ateliere conective

A fost un an provocator, cu multe așezări, conștientizări și închideri karmice. Pentru unii dintre noi, anul 2020 a adus timp cu noi, evoluție spirituală, deschidere sufletească, iar pentru alții a deschis un spațiu al fricilor, al bolii, al morții, al furiei și lista poate continua. 

Pe 14 decembrie, când are loc o eclipsă totală de Soare în semnul Săgetătorului și Luna Nouă, este un moment propice  de a ne ruga cu toții, în Împreună – Una/Unul pentru a ne conecta la nivel individual, la nivel de țară și la nivel de planetă la adevăruri profunde, la expansiune și noi idealuri. E important să ne creștem încrederea și credința în puterea noastră de a schimba lucrurile.

Vă invit ca în această zi, timp de 90 minute să ne dăm mâna cu toții într-o horă cosmică și să ne unim sufletele și vocile în rugăciune sub forma unei meditații ghidate prin care să ne limpezim spațiul nostru interior, poporul și țara noastră și să trimitem lumină întregii planete. Toate entitățile ne sunt alături și ne susțin. 

Este un salt incredibil pe care îl putem face înainte de 21 decembrie când Conjuncția dintre Jupiter și Saturn în primul grad din Vărsător deschide un nou ciclu de 200 ani în care aceste planete vor fi doar în semne de aer (după o perioadă de 200 ani în care aceste planete au fost doar în semne de pâmânt), iar această schimbare aduce noi deschideri mentale și spirituale. 

Meditația va fi LIVE, pe Zoom, pe 14 decembrie de la 18:30 la 20:00.

Vom deschide spațiul povestind puțin despre perioada actuală și deschiderile energetice ale momentului și apoi vom lucra împreună sub forma unei meditații ghidate. 

Meditația este deschisă către oricine simte să se alăture cu intenții pozitiv-benefice pentru sine, pentru cei dragi, pentru țară și familie, indiferent de vârstă sau locul unde se află. 

Participarea se face pe bază de donație cu suma de 30 lei/ 60 lei/ 80 lei, în funcție de cum simte fiecare. Donația o puteți face înainte sau după meditație. Dacă perioada actuală nu vă permite contribuția sau nu simțiți să o oferiți, vă puteți înscrie fără vreun cost, din motivația de a vă limpezi pe voi și de a trimite gânduri bune către ceilalți. 

 

Pentru înscriere, completați formularul de mai jos. După completarea formularului veți primi pe email toate detaliile. 

Înscrierea se poate face până la data de 14 decembrie, ora 18:00. 

*Pentru a putea participa este necesar să ai aplicația Zoom instalată pe telefonul sau laptopul tău.

** Dacă ai prieteni care consideri că ar fi interesați, te rog să le trimiți și lor acest email sau link-ul către eveniment pe pagina de Facebook aici

 

 

Înscrierea la evenimentul “Meditație pentru țară și planetă” s-a încheiat.

 

Te îmbrățișez!
Florina Cochină

 

Sursă foto: Internet

 

 

Termeni și Condiții          Protecția Datelor Personale

Recent Posts