Meditația Om – Natură – Excursie în Munții Măcin

 In Calatorii initiatice, In tara

Luna aprilie ne aduce cu bucurie o nouă ieșire spirituală, de data aceasta în munții cei mai vechi din țară – Munții Măcin.

Sâmbătă, pe 10 aprilie, onorăm energia țării noastre și îi dedicăm o serie de meditații pentru curățarea și purificarea ei. Începem prin conexiunea cu Dunărea, unde vom face prima oprire și vom lucra cu influențele pe care acest fluviu le aduce din Europa, limpezind tot ce este nebenefic.

Apoi, ne vom bucura de un traseu montan de 3 ore, pe Vârful Țuțuiatu din Munții Măcin, accesând cunoașterea ancestrală a moșilor și strămoșilor. Traseul este unul ușor și vom face popasuri pentru meditații și pentru gustare. Onorăm strămoșii și lucrăm pentru armonizarea țării pe toate planurile.

Pe drumul spre întoarcere în București, ne oprim la Lacul Iacobdeal, creat într-o fostă carieră de granit, o poartă către adâncul Mamei Geea. Aici vom lucra pe iertări față de tot ce am greșit noi ca popor și ca omenire față de Mama – Pământ.

Când? 10 aprilie 2021

Punct de întâlnire: Trecere bac – Vamă Braila, ora 09:45, https://maps.app.goo.gl/rXvz9786fYECGzEa8

Mod de deplasare: mașini personale

Preț: 100 lei/persoană (ghidaj, curățări energetice și meditații). Prețul nu include taxa de trecere cu bacul.

Facilitatori și ghizi acreditați: Florina și Cristian Cochină (Un cuplu cu o experință de câțiva ani în metaconsiliere și terapie spirituală, curățări energetice, cristaloterapie, ateliere conective, terapie de cuplu și călătorii inițiatice care au ales să ofere sprijinul, îndrumarea și cunoașterea lor mai departe, către ceilalți, cu scopul înălțării spirituale a fiecăruia în Împreună – Unul/Una.)

Modalități de înscriere: prin email la adresa: petale@petaledecer.ro cu numele complet și cu mențiunea dacă veniți cu mașina personală și dacă mai luați și alți pasageri și câți SAU dacă aveți nevoie de transport.

Plata se face cash la fața locului.

!!! Exista posibilitatea să schimbăm traseul/zona dacă prognoza nu este una favorabilă.

Sursă foto: bloguldecalatorii.ro

 

Recent Posts