Initieri

Initierile sau acordajele la entitati de lumina sau energii sunt determinate de deschiderea gradata a centrilor energetici principali si/sau secundari, fiind incununate de noi unitati de intelegere (constientizari). Accesul la aceste energii benefice este determinat de puritatea manifestata prin gand-cuvant-fapta a persoanei ce primeste initierea. Prin aprofundare si prin manifestarea virtutilor divine – in armonie cu intreaga creatie si pentru binele suprem a tot si toate – omul se apropie de Dumnezeu.

Prin intierile pe care le descarcam in structurile noastre primim mai multa sustinere si ajutor in mentinerea noastra pe calea de lumina. Integrand energiile entitatilor de lumina care guverneaza intierile in interiorul nostru, ca parte din noi, ne ridicam vibratia si ne deschidem catre manifestarea Divinului Suprem.

Ce spun participantii:

“De când am început să lucrez cu Florina şi Cristian cu fiecare şedinţă simt cum mă curăţ, cum mă purific şi cum se eliberează anumite blocaje inoculate si dobandite la nivel de subcontinent. Totodată au loc din ce în ce mai multe conştientizări care mă ajută să reîntregesc puzzle-ul sufletului. Şi capăt mai multă încredere în mine pe zi ce trece! Iar cu fiecare iniţiere, ce îmi este îngăduita, simt cum cresc, cum luminez si evoluez spiritual! Cu paşi mici dar siguri! E adevărat că pentru a urca pe treptele spiritualităţii este necesar, e nevoie să lucrezi  cu tine însuţi!

Florina si Cristian te ajută să înţelegi mai bine anumite temeri, blocaje si limitari, de orice gen, de la financiar până la cele emoţionale, şi se fac curăţări, iertari, dezlegari însă când lucrezi şi acasă rezultate sunt mult mai mari… “– Nicoleta Florea