Ieșire spirituală Trovanții din Buzău și împrejurimi – 14 martie

 In Calatorii initiatice, In tara

Vine primăvara! Și voi sunteți dornici de soare, excursii și bucurie?! Noi sigur da 🙂

Duminică, pe 14 martie vă invităm într-o ieșire spirituală în zona Buzăului, în care îmbinăm drumeția cu meditația, acțiunea cu repaosul, sunetele cu liniștea.

Tematica ieșirii va fi Armonia trup – minte – suflet în contact cu natura, punând în balanță creațiile omului și creațiile divine.

Vom începe excursia prin a contempla sculpturile din apropierea Mânăstirii Ciolanu, aducând prezență în interiorul nostru, conectându-ne la perfecțiunea corpului nostru, oferindu-i multă iubire și apreciere.

Continuăm prin a ne conecta la mintea noastră superioară la Trovanți (Babele de la Ulmet), făcând o scurtă drumeție în zonă, exersând starea noastră de prezență.

Încheiem ziua la Vulcanii Noroioși unde lăsăm deoparte murdăria sufletului nostru și ne dăm voie să strălucim în iubire, indiferent de situația actuală, de ceea ce avem sau de ceea ce ne lipsește.

Celebrăm Bucuria, într-o minunată zi de primăvară, alături de oameni frumoși!

Când? 14 martie 2021, 10:30 – 18.00

Punct de întâlnire: Mânăstirea Ciolanu, Buzău

Mod de deplasare: mașini personale

Preț: 100 lei/persoană (ghidaj, curățări energetice și meditații) . Prețul nu include biletele la obiectivele turistice menționate.

Facilitatori și ghizi acreditați: Florina și Cristian Cochină (Un cuplu cu o experință de câțiva ani în metaconsiliere și terapie spirituală, curățări energetice, cristaloterapie, ateliere conective, terapie de cuplu și călătorii inițiatice care au ales să ofere sprijinul, îndrumarea și cunoașterea lor mai departe, către ceilalți, cu scopul înălțării spirituale a fiecăruia în Împreună – Unul/Una.)

Modalități de înscriere: prin email la adresa: petale@petaledecer.ro cu numele complet și cu mențiunea dacă veniți cu mașina personală și dacă mai luați și alți pasageri și câți SAU dacă aveți nevoie de transport.

Plata se face cash la fața locului.

!!! Exista posibilitatea să schimbăm traseul/zona dacă prognoza nu este una favorabilă.

Sursă foto: Internet

 

Recent Posts