Ieșire spirituală în Munții Buzăului – energia cuplului

 In Calatorii initiatice, In tara

În februarie, ne conectăm mai mult ca oricând la energia cuplului, sărbătorind Sfântul Valentin și Dragobetele. Sunt încă mulți oameni care au restanțe karmice față de acest egregor și care sunt încă singuri și sufletul lor tânjește după o relație de cuplu armonioasă sau persoane care deși se află în cuplu, trec prin multe provocări.

Ne propunem ca prin această ieșire spirituală să onorăm energia cuplului și să aducem lumină în structurile noastre, vindecând rănile trecutului nostru, de acum și de altă dată într-un loc de poveste – Țara Luanei, în zona Colți – Aluniș, în Munții Buzăului, pe traseul montan ce pornește din Aluniș, străbătând colinele și aducând bucurie sufletului. Zona este una magică, cu așezări rupestre și simboluri ancestrale ale feminității și masculinității care ne susțin în atingerea echilibrului nostru interior.

Fie că vii singur/ă sau alături de partenerul tău/partenera ta, această ieșire spirituală te poate ajuta să ajungi mai aproape de esența ta divină, înțelegând și deschizându-te către energia cuplului.

Când? 6 februarie 2021, 10:30 – 18.00

Punct de întâlnire: Muzeul de Chihlimbar, localitatea Colți, județul Buzău, ora 10:30

Mod de deplasare: mașini personale

Preț: 100 lei/persoană (ghidaj, curățări energetice și meditații)

Facilitatori și ghizi: Florina și Cristian Cochină

Modalități de înscriere: prin email la adresa: petale@petaledecer.ro. Plata se face cash la fața locului.

!!! Exista posibilitatea să schimbăm traseul/zona dacă prognoza nu este una favorabilă.

Sursă foto: Internet

Recent Posts