Cerc de Femei pe Munte

 In In tara

Când femeile se adună, se creează magia! Când femeile se contopesc cu natura, feminitatea lor se întoarce acasă și lumea se vindecă!

Dragi femei frumoase, vă invităm în această excursie inițiatică în care conectăm elementele naturii cu elementele feminității noastre. 

Vă propunem să călătorim într-o zonă mai puțin cunoscută a țării, zonă în care energia se menține pură. 

Vorbim de Munții Siriu, Lacul Vulturilor, județul Buzău. Excursia se va desfășura în data de 28 august 2020, vineri, pe parcursul întregii zile – de dimineața devreme până seara.  

Experiența noastră va începe prin crearea cercului și susținerea spațiului comun, urmate de practici de conectare cu energia Pământului. 

Continuăm să urcăm prin Pădure unde facem forest bathing și lucrăm cu Yoni. Noi o să oferim câteva sugestii de bune practici, însă fiecare va avea ocazia să lucreze cum simte că i se potrivește mai bine. 

Apoi trecem prin Poarta Vânturilor, unde se întâlnesc mai mulți curenți de Aer. Aici o să lucrăm pe chakra gâtului, prin Mantre, Sunete, eliberarea fricilor. 

Continuăm traseul nostru și, odată ajunse la Lacul Vulturilor, conectăm energia Pântecului cu energia Apei printr-o formă de Meditație Ghidată.

La întoarcere, găsim un loc potrivit unde să lucrăm pe chakra Inimii și zona pieptului, a Sânilor, cu energia Soarelui, activând senzualitatea noastră și energia sexuală prin Dans.

La final integrăm în Centrul Ființei noastre toate aceste elemente frumoase și profunde și închidem cercul și spațiul! 

Namaste!

 

Informații utile:

  1. Traseul durează aproximativ 3h la urcare, 2h la coborâre + timpul alocat practicilor. Abordăm traseul din energie feminină, cu flexibilitate și prezență și nu facem un scop din atingerea unui obiectiv final.
  2. Acest traseu nu necesită să aveți experiență montană sau echipamente speciale.
  3. În funcție de prognoză, restricții sau alte circumstanțe neașteptate există posibilitatea de a schimba traseul, într-o rază de 200 km față de București.
  4. Deplasarea până la punctul de pornire se face cu mașinile personale. Dacă va fi nevoie, vom ajuta la organizarea pe mașini.
  5. Pentru ca să mâncăm ne vom organiza pe parcursul zilei cu ce mâncare aducem fiecare cu noi. Pentru cine simte și poate propunem o zi de intermitent fasting, adică mâncăm dimineață, toată ziua bem apă, și mâncăm din nou seara.
  6. După înscriere și mai aproape de eveniment, veți primi pe email toate detaliile organizatorice.

 

Ce vă recomandăm să aveți la voi: rucsac, apă, mâncare pentru toată ziua, haine și încălțăminte adecvate (deși sunt zone unde putem urca și desculțe). Recomandăm să aveți și o fustă lungă la voi, tricou de schimb, pelerină de ploaie, șapcă/pălărie, cremă de soare, păturică/izopren, frontală, anumite obiecte pe care le folosiți în diverse practici personale (cristale, ou de jad, amulete etc).

Intenția este să ne conectăm cu noi și cu Mama Pământ în modul feminin.
E important să ne îmbrăcăm cum simțim și să luăm la noi acele obiecte pe care le simțim folositoare din această perspectivă.
Putem parcurge traseul sau parte din traseu și îmbrăcate în fustă/rochie și desculțe, cine simte.

 

LOCAȚIA:

Județul Buzău, Munții Siriu, traseu:
Lacul Siriu (540 m altitudine) – Lacul Vulturilor (1420 m altitudine)

 

DATA:

Vineri, 28 august 2020
10:00 – 19:00

 

CONTRIBUȚIA:

150 lei de persoană
Plata se face cu cardul, iar de detaliile de plată le primiți pe email.

 

PENTRU ÎNSCRIERE

Confirmați Participarea completând formularul din josul paginii

Detaliile organizatorice le veți primi pe email, cu 2-3 zile înainte de eveniment. 

 

 

CINE SUNTEM NOI?

Sunt FLORINA COCHINĂ, îndrumător spiritual în procese de vindecare fizice, energetice, emoționale și mentale. Am o experiență de peste 6 ani în energo-terapii (individuale, de cuplu, de familie), susținător PSI și curățări energetice pentru business-uri și locuințe, facilitator pentru sesiuni de Constelații familiale și sistemice, Dezlegări și Curățări pe neam. Rolul meu de energo-terapeut se completează foarte bine cu terapia Bowen care ajută corpul fizic în procesul său de vindecare și reechilibrare.

De-a lungul timpului, în lucrul cu mine și cu ceilalți, am primit multă susținere din partea Divinului Feminin, iar acum, prin ceea ce continui să fac, aleg conștient să onorez aceste daruri, oferind din cunoașterea și experiența mea, șlefuind totodată feminitatea mea alături de alte femei.

Sunt ghid montan și am condus pe munte multe grupuri, de până la 150 persoane. Muntele m-a format ca adolescentă și apoi ca femeie și îi sunt profund recunoscătoare pentru asta. 

 

Eu sunt ROXANA SUSCA, mamă de copii biologici și de copii interiori, nutriționist, femeie profund conectată cu Mama Pământ și ghid de călătorii interioare.

De 6 ani lucrez cu energia feminină și cred cu tărie că noi, femeile, avem nevoie să ne susținem între noi și să transmitem fiicelor noastre cunoașterea și înțelepciunea feminină.

În toate proiectele pe care le fac, și în fiecare zi, lucrez cu Energia Mamei.

Am crescut pe Ceahlau și în munții Neamțului unde mereu am simțit că rezonez cu energiile Mamei Pământ și că urcatul pe munte e mai mult decât o excursie.

Pentru mine, călătoria conștientă pe munte alături de alte femei, este practica cea mai plină de sens când vine vorba de lucrul cu feminitatea.

 

Vă așteptăm cu brațele deschise la acest Cerc de Femei-Surori în cadrul unei Excursii Inițiatice Magice!

Florina și Roxana

Foto Credit Cover:
Rebel Girls Cholita Climbers
By Sarah Wilkins
www.sarahwilkins.net
@studiosarahwilkins

Înscrierea la acest eveniment s-a închis.

Vă așteptăm cu drag la următorul eveniment.

Florina și Roxana

Foto Roxana si Florina

 

Termeni și Condiții          Protecția Datelor Personale