Echilibrul feminin-masculin. 17 mai 2020

 In Ateliere conective

De la sfarsitul anului trecut am simtit un nou salt energetic in spatiul meu interior raport la energia mea feminina si pentru ca nimic nu e intamplator, in aceeasi perioada am avut ocazia sa merg la Cercuri de femei organizate de Roxana Susca si Emilia Priceputu si mi-au placut foarte mult toate ritualurile, practicile, spatiul de sustinere si impartasire si energia tuturor femeilor de acolo. Si de aici pana la a face cercuri si evenimente impreuna, a fost doar un pas si lucrurile s-au intamplat cu repeziciune si in asezare divina, astfel incat in martie, de echinoctiu am facut o sezatoare online cu diferite practici care sa ne aduca echilibrul la care au participat aproape 50 femei, iar apoi in aprilie am facut doua sezatori online de impartasire si ascultare sacru la care au participat aproximativ 30 femei la fiecare din intalniri si da, a fost magic de fiecare data. Si uite asa s-a nascut energia noastra trinitara – Magic Flow Circle (https://www.facebook.com/Magic.Flow.Circle/).

Acum organizam un nou eveniment online, Echilibrul feminin -masculin, in grup mixt, atat femei si barbati in care lucram timp de 4 ore cu Femeia Interioara si Barbatul Interior, ne conectam la energia feminina si masculina in practici de dans si yoga si apoi ne deschidem catre energia de cuplu. Incheiem prin impartasire si ascultare sacra si integram toate darurile primite.

Te asteptam si pe tine sa creezi si sa manifesti din echilibrul feminin -masculin. Aici gasesti mai multe detalii despre eveniment. (https://www.facebook.com/events/2593850054197324/)

CONTRIBUTIA:
90 lei de persoană
150 lei de cuplu

Numărul de cont în care să virați banii îl veți primi pe emailul cu care vă înscrieți.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PENTRU ÎNSCRIERE,
Confirmați Participarea completând formularul următor:
https://roxana.susca.life/mfc-echilibru-masculin-feminin/

Linkul Zoom îl veți primi după confirmarea plății pe emailul cu care vă înscrieți.

Va asteptam cu drag!

 

Sursa foto: Internet

Recent Posts