DRUMUL MĂRII – DRUMUL SMERENIEI (1 zi)

 In Articole, Calatorii initiatice, In tara

Când? 23 martie 2024
Unde? Pe malul mării (din Eforie Nord spre Mangalia)

Drumul Mării – Drumul Smereniei

O frumoasă și inedită călătorie pe o distanță de (minim) 20 de kilometri parcurși pe malul mării. Pornim din Eforie Nord spre sud, parcurgem drumul ce șerpuiește de-a lungul liniei de coastă și a stâncilor, cu o parte orientată către mare. Străbatem una câte una, perlele litoralului românesc – cât putem avansa către Mangalia în funcție de vreme și grup.

Călătoria este una inițiatică – în care ne conectăm la întreg ansamblul ființei noastre; spirituală – prin care trăim în lumina și iubirea creației; de introspecție și vindecare – prin răsfoirea experiențelor anterioare.

De ce 23 martie? Fiindcă suntem guvernați de mai multe evenimente importante: Echinocțiu de primăvară ca moment de trezire al Naturii, Lună plină întru împuternicirea manifestărilor în voie Divină, postul Paștelui ca retrăire a Marii lucrări Planetare, perioada dinaintea Bunei Vestiri.

Pe parcursul călătoriei, pe lângă deplasarea pe jos, vom avea parte de stretching și încălzire, tehnici de respirație, elemente și tehnici de lucru cu sine, meditații ghidate, lucrul cu elementele naturii și conectarea la corpurile subtile. În acest context ne vom racorda la echilibrul trup, minte și suflet prin întregul care suntem. (toate acestea în funcție de dinamica călătoriei și grup)

Ce oferim?

 • o experiență de conectare și reconectare cu noi înșine și cu ceilalți;
 • momente de introspecție în această perioadă de trezire spirituală;
 • îmbinarea călătoriei exterioare cu cea interioară;
 • meditații ghidate și tehnici de lucru cu sine în conexiune cu elementele naturii.

Lucrăm pe toate cele 4 aspecte ale vieții:

 • Fizic – prin mers, hidratare și hrană, inclusiv tehnici de respirație;
 • Mental – eliberându-ne de gândurile zilnice vom lăsa loc gândurilor elevate prin exerciții de concentrare și atenție;
 • Emoțional – prin conectarea cu natura, cu noi înșine și cu ceilalți membri ai grupului;
 • Spiritual – prin racordare la bucuria creației în conexiune cu Sursa Divină.

Prețul călătoriei este de 200 lei/pers și include: ghidaj și îndrumare. Cost transport între 120 – 150 lei / participant, în funcție de mijlocul de transport.
Organizatori: Cristian Cochină și Luminița Bufanu
(pentru detalii suplimentare mă puteți contacta pe WhatsApp sau tel.: 0724.250.883)

Program: Drumul Mării – Drumul Smereniei

Sâmbătă ora 6:30 plecăm din București. Ne îndreptăm spre Eforie Nord unde vom ajunge în jurul orei 9:30. De aici vom începe programul călătoriei (aproximativ 6-7 ore cu pauze și deplasare). Ne propunem ca în București să ajunge în jurul orei 21:00.

Despre organizatori:

Cristian Cochină – ghid montan de mai bine de 10 ani și membru co-fondator al Asociației OXIGEN. Începând cu 2015 am îmbinat activitatea turistică cu cea spirituală ca îndrumător spiritual (co-fondator PetaleDeCer.ro). Activitatea spirituală determină studiul și căutarea principală a vieții mele îmbinând elementele teoretice cu cele de practică și experiență. În drumul meu am participat și absolvit diferite școli/cursuri ezoterice: Școala Zamolxiană, Evolution coaching system, EVOLUTION SOMATO-EMOTIONAL SYSTEM (Metodă completă pentru vindecarea memoriilor traumatice), Școala de Infoenergetică, tabere și călătorii inițiatice ș.a. În prezent studiez/cercetez noi metode de învățare și educare în activitatea mea didactică ca și învățător. Tot aici menționez și lucrul alături de Florina Cochină în diferite programe și ateliere.

Luminița Bufanu – trainer, expert educație financiară, creator de cursuri pentru copii și adulți în platforma educaționala Edukiwi School. Drumul meu de transformare mentală și spirituală a început din 2015, când am decis că este momentul de a schimba ceva în viața mea. Astfel de-a lungul timpului am parcurs mai multe activități care m-au ajutat să cresc câte puțin în fiecare an. Sunt pasionată de geometrie sacră, mandale, numerologie, alergător de anduranță, participant la mai multe competiții de maraton pe asfalt și montan, pasionată de drumeții montane, am practicat yoga tradițională 2 ani, absolventă a școlii de masaj Cristiana și școala de energetica vieții, Școala Zamolxiană modulul I, unul dintre organizatorii ediției Camino Marea Neagră septembrie 2023.

Prețul călătoriei este de 200 lei/pers și include: ghidaj și îndrumare
Organizatori: Cristian Cochină și Luminița Bufanu
(pentru detalii suplimentare mă puteți contacta pe WhatsApp sau tel.: 0724.250.883)

Transportul se va face cu mașini personale sau microbuz în funcție de numărul participanților și disponibilitate. Cost transport între 120 – 150 lei / participant, în funcție de mijlocul de transport.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați pe Drumul Mării – Drumul Smereniei!

Cui se adresează călătoria?

 • Persoanelor apte d.p.d.v. medical (fizic, emoțional și mental) să participe la o astfel de călătorie;
 • Celor care își doresc să participe la acest program din propria inițiativă;
 • Celor care au un comportament decent și o atitudine de respect față de toate ființele;
 • Celor care respectă valorile morale;
 • Celor care sunt deschiși comunicării și rezolvării situațiilor întâmpinate;
 • Celor care s-au deschis către spiritualitate și lucrează cu sine pentru a manifesta mai multă pace și armonie în viața de zi cu zi;
 • Celor care se străduiesc să își crească virtuțile și să manifeste mai multă iubire;
 • Celor care își doresc să vindece/echilibreze/rezolve anumite situații/aspecte/dinamici din viața lor;
 • Celor care sunt deschiși să călătorească alături de oameni mai mult sau mai puțin diferiți și care sunt dispuși să respecte opinia celuilalt;
 • Celor care respectă natura și curățenia.

Această excursie face parte din programul Călătorii cu Suflet 2004 pentru întreaga familie.

Citește și De ce călătorim împreună?

 

Recent Posts