La rugămintea celor care au participat la seriile precedente și care au vrut să aibă posibilitatea să le ofere și prietenilor lor oportunitatea de a beneficia de aceste curățări cât mai repede, am ales să creez și varianta online cu acces permanent la programul Curățări energetice pe 7 Generații, ajuns deja la Seria a 3-a.

Programul este alcătuit din 8 meditații preînregistrate, pe diverse subiecte ce vor fi detaliate în email-urile asociate acestora și un Video introductiv despre ce înseamnă să curățăm generațiile străbunilor noștri și efectele benefice ale acestora.

 

Recomandarea mea este să realizezi 1 meditație/zi, fie dimineața la ora 7:00 (ora României), fie seara de la ora 21:00 (ora României), când ne vom conecta la nivel energetic cu toții, atât eu, cât și ceilalți participanți din această serie, fără însă să ne conectăm live prin vreun device. Dacă programul nu îți permite, poți asculta meditația când ai timp, eu oricum voi susține energetic spațiul pe perioada desfășurării programului și peste. 

 

Programul propriu-zis începe pe 3.08.2020 (Ziua 1) când vei primi emailul cu prima meditație. Programul continuă în următoarele zile (Zilele 2-8) în care vei primi informațiile și link-ul pentru fiecare meditație zilnică.

În zilele anterioare începerii programului vei primi pe email informații pregătitoare.

 

Care sunt beneficiile acestui program?

  • Eliberarea de blocajele și limitările venite din partea generațiilor trecute
  • Deschiderea către noi oportunități de manifestare
  • Așezarea aspectelor din viața ta (unde până acum au apărut diferite blocaje) precum: relația de cuplu, abundența, relația părinți-copii, puterea de materalizare, stima și iubirea de sine, bucuria de a trăi, puterea de materializare etc
  • Mulțumirea sufletească de a vă ajuta străbunii să se ridice complet în lumină
  • Întrajutorarea celor prezenți acum pe Pământ, din neamul vostru (întrucât efectul se va resimți și la ei – părinți, copii, bunici, frați, surori, unchi, mătuși, veri etc)
  • De a învăța cum să continui și tu, ca lucru individual, aceste curățări și dezlegări mai departe pentru moșii și strămoșii tăi

 

Pret: 350 lei/persoană pentru întreaga sesiune (este un preț promoțional pentru această perioadă, prețul real fiind de 450 lei/persoană)

 

De ce ați alege să lucrăm împreună?

Lucrez cu oamenii în curățări și dezlegări pe generații încă din 2015 și efectele au fost minunate pentru fiecare dintre ei, atât în lucrul individual, cât și în ateliere de constelații familiale. 

Pentru acest webinar, aceasta este a treia serie și la primele serii au participat 70 persoane, toți povestind despre efectele benefice imediate ale acestui proces.

** Atelierul este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, chiar și pentru cupluri.

*** Dacă ai prieteni care crezi că vor să beneficieze, le poți trimite și lor acest articol. 

 

Ce spun participanții?

Pentru mine experiența seriei de 8 webinarii a fost una cu totul surprinzătoare și este greu de curpins în cuvinte. Cele 8 zile au fost intense, pline de revelații și de înțelegerea profundă a unor aspecte ale vieții pe care nu am știut să le privesc până acum. Iar Florina cu calm și blândețe fermă s-a folosit de intuiția ei magică și a fost mereu cu un pas înainte, surprinzând exact problemele și dorințele mele „dincolo de cuvinte”. Aceste zile m-au atins profund simt că mi-am recâștigat o parte din puterea mea personală.

Cu drag, Flavia

 

Cele opt zile de curățări au fost foarte intense pentru mine și m-au dus cu sufletul în locuri în care nu știam că pot ajunge. A fost magic, am primit mult, și în meditații, și în partea de discuții. Simt că webinarul m-a ajutat să mă conectez mai bine la strămoși, la corp, la divinitate, m-a ajutat să îmi pun din nou viața în context. Simt că s-a pus în mișcare ceva foarte important și că am învățat un nou mod de a privi lucrurile, cu mai multă ușurință și deschidere.

Mulțumesc mult! Sorana

 

Am ales să particip la acest webinar din curiozitate, dar și din dorința de a încetini cumva viteza cu care trăiesc, iau hotărâri și trec peste gânduri/ decizii/ experiențe. Cele 8 zile de meditație s-au așezat cum nu se putea mai bine, exact într-o perioadă propice de schimbări în viata mea. Experiența celor 8 zile este deosebită, iar în cazul meu a culminat cu o pozitivitate grozavă pe care încă o am, chiar și la câteva zile după finalizare. Vocea Florinei cred că este cheia succesului, blândă, dar imperativă – plăcut, calm și sigur te ghidează pe durata întregului proces.

Cu mult drag, Cristina

 

Înscrierea în această grupă a Programului online “Curățări energetice pe 7 Generații” s-a încheiat.

Dacă dorești, te poți înscrie mai jos pe lista de așteptare și vei primi un email când va începe o nouă serie.

Te îmbrățișez!

Florina Cochină

 

Formular înscriere
Listă Așteptare
Curățări Energetice pe 7 Generații
by Florina Cochină

Te rog verifică de 2 ori că ai scris corect
adresa de email și numărul de telefon!

 

Sursă foto: Internet