Constelatii familiale/sistemice

 In Ateliere conective

In energia noului an, va invitam la o noua sesiune de Constelatiile familiale/sistemice pentru a elibera blocajele ce va impiedica sa va atingeti potentialul, sa vedeti realitatea celuilalt si va asezati pe calea voastra de lumina.

Constelatiile familiale/sistemice reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.

Folosind intuitia ghidata, extindem metoda constelatiilor clasice, luand in calcul energii si entitati din alte vieti, fiinte neintrupate sau planuri paralele. In acest fel, atingem o vindecare profunda, mergand pana la cauza primordiala acolo unde este cazul.

Temele abordate pot fi de orice fel, depasind sfera relatiilor de familie. Constelatiile, ca metoda de desfasurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce este prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedic sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.

Tema constelatiei voastre poate fi aleasa de voi sau daca este necesar, recomandata de facilitator.
Cand? 26 ianuarie 2020 (orele 09:00 – 20:00)
Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc, Centrul holistic Frecventa Om
Cat? 200 ron pentru persoanele care isi joaca si propria tema SAU 100 lei pentru cei care joaca doar in constelatiilor celorlalti
Cine poate participa? Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.
!!!Timpul ne permite in medie constelarea a 8 teme, alocand aproximativ 45 minute/constelatie.

Inscrierea se face in baza unui avans de 100 lei. In cazul in care nu mai puteti participa, avansul poate fi returnat daca vine o alta persoana in locul dvs.
Detalii la telefon 0726.315.734 – Florina SAU whatsapp/ Facebook Messenger pe pagina Petale de Cer sau Florina Cochina.

Facilitator: Florina Cochină, cu experienta de 5 ani in:
– curatari si dezlegari energetice
– meditatii si ateliere de grup
– Scoala Zamolxiana
– Sustinator PSI
– cursuri si workshop-uri proprii, inclusiv constelatii
– echilibrare energetica individuala/cuplu

Ce spun participantii:
http://petaledecer.ro/2019/09/10/asezari-interioare-prin-constelatii-familiale/

Recent Posts