Constelatii familiale. Relatia cu divinitatea

 In Ateliere conective

Dupa un an de concediu al lucrarilor de grup, iata ca revenim in forta, cu multa energie, entuziasm si proiecte minunate in care ne bucuram de sustinere si din partea micutului nostru de 1 an – Aian – Zaharia. Incepem seria proiectelor de grup cu dragele noastre constelatii, care ne aduc lumina si limpezire in interiorul si exteriorul nostru.

Cand? 9 si 10 iunie, intre orele 13-18. Constelatiile se vor desfasura pe durata a 2 zile.

!!! Recomand ca prezenta participantilor sa se faca in ambele zile.

!!! Ordinea in care vom desfasura constelatiile participantilor va fi stabilita prin tragere la sorti.

Unde: Sediul Asociatiei HEARTH, Strada Parfumului nr 19, Bucuresti.

 

Tema propusa: Relatia cu Divinitatea (cu Divinul din noi si cu Divinul Suprem). Desi o tema complexa si abstracta, am simtit nevoia sa o recomand pentru ca intalnesc tot mai multe persoane in lucrul individual care nu au o viziune clara si realista asupra relatiei lor cu Divinitatea, fie o subestimeaza, fie o supraestimeaza. Este momentul sa vedeti exact cum stau lucrurile si cum puteti imbunatati situatia. 
Fiecare insa poate alege o tema pentru sine, diferita de cea propusa sau o putem alege impreuna la fata locului. 
Pret: 170 lei/persoana pentru 2 zile de constelatii.
Constelatiile familiale reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.
Constelatiile, ca metoda de desfasurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce este prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedica sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.
Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.
Vom face pauze scurte de confort intre constelatii.
 
Facilitator: Florina Cochină
Cu experienta de 5 ani in:
– curatari si dezlegari energetice
– meditatii de grup
– scoala de Radiestezie
– Scoala Zamolxiana
– Sustinator PSI
– cursuri si workshop-uri proprii
– echilibrare energetica individuala/cuplu etc.
 
Va astept cu drag!
Photo credit: www.dailysabah.com
Recommended Posts